Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zaczynam dziś dietę Dukana. Mojej Mamie udało się na tym zrzucić parę ładnych kilogramów. Może i mnie się uda?
Dieta nie jest drastyczna, muszę się tylko pilnować, żeby nie skusić się na nic słodkiego, bo to mogłabym jeść tonami
ja nie moge sie zmusic do zadnej diety, w sumie to moglabym przejsc na tą dietke cukrzycową co mialam w czasie ciąży bo na niej w ciąży schudlam 2 kg i juz przez ostatni trymestr nic nie przytylam, a ciągle bylam najedzona, ale jakos nie moge sie zmusic
w tej diecie je sie mniejsze to posilki, regularnie i zdecydowanie mniejsząilosc weglowodanow sie spozywa,
a ja od rana jestem oczywisicie juz po jednej kawce i kubeczku lodow
A ja będąc u rodziców zważyłam się no i 2 kg mniej:-) jeszcze 1,4 kg i ujrzę upragnioną 5 z przodu. Kilogramy mi schodzą, ale strasznie powoli, ale najważniejsze, że cały czas w dół waga leci.
bo zawsze miałam nieregularnie i brałam mnostwo tabletek...długa historia mam nadzieje, ze teraz wszystko sę ureguluje
z powodu brak regularnych miesiaczek miałam miesięczną rozbierznośc w terminach porodu
z Ł. jednak sitwerdziliśmy, że poczekamy aż Niki skonczy roczek i będziemy się starać o Nataszę ale jeśli przytrafi nam się prędzej będziemy szczelsiwi
a ja juz prawie tydzien jak powinnam dostac @ i nic, zaczyna mnie cos brzuch pobolewac to moze przyjdzie, najgorsze ze jak jutro niedostane to nie skonczy mi sie do soboty a na wesele idziemy, czy ten okres wogole zrobi mi sie regularny tak jak byl przed ciążą