• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

powrót do formy:)))

Dziewczyny ja przy swojej pierwszej coreczce przytyłam 32 KG :szok::szok::szok:
Ale bardzo szybko je zrzuciłam naszczęscie. Ale w dniu porodu wyglądałam jak hipopotam nie przesadzając :-)

Teraz leci mi juz prawie 26 tydzien i mam 8 kg na plusie , ale z czego sie ciesze to ze wszystko poszło mi w brzuch, spodnie sprzed ciąży nosze...

Boję się tylko tych rozstępów...:/
Po Amelii troszkę ich zamieszkało u mnie :) a raczej na mnie :)

no ale takie uroki.. najwazniejsze zeby dzieciaki były zdrowe :)):-):-):-)
na wybieg w bikini się nie wybieram :D:tak::tak::-D

reklama
hmmm... mam prawie 6kg na plusie. A dopiero co byly 4kg... :eek: Niefajnie jakby w takim tempei galopujacym mialo to teraz isc... :confused2: Waze 64kg, pewnie znow dobije do 72kg jak przy pierwszej ciazy...

Witam ;) Ja przed ciażą ważyłam 58,5 kg na 165 wzrostu więc taka chuda to nie byłam :P
A później do 9 tygodnia przytyłam do 62,5
później do 16 tygodnia ważyłam 63 równe.
w 18 tygodniu ważyłam 65
a teraz mam 24 tydzień i waże 67,5 :(
boze ile ja juz przytyłam... Już sobie wyobrażam jak ja będe wyglądać w 9 miesiacy ;)) hehe
Czyli jak narazie 9kg jestem na plusie hehe :P

Ja przed ciaza 64 kg, teraz 72 kg, po porodzie chce zbic do 60 kg takze mnie tez czeka walka z kilogramami ;) mysle ze sie uda. Przed slubem w ciagu pol roku zrzucilam 14 kg takze tym razem tez nie powinno byc problemu:tak:

AGUS27 :) super wynik, ja przed ciążą odchudzałam się i w ciągu pół roku schudłam 23 kg, ale miałam więcej do zrzucenia :P i też wiem, że tym razem się uda, także zbytnio się nie przejmuję wagą, która tak szybko mi przybywa w ciaży, w końcu kiedy mam se pozwolić na małe co nie co jak nie teraz :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry