Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dzięki..ale w 4 miesiące już 15 wróciło..hehe..za to jem wszystko czego nie powinnam i w mega ilościach...cóż,ciąża to stan wyjątkowy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i wcale nie jest jakiś duży. A jak się liczy każdy grosz, to to jest naprawdę dużo za dużo
Za zwykły dużo wiekszy chleb płacę tylko 1,55zł. Więc róznica jest kolosalna.ooo a ja właśnie jem drożdżówki bo mam za rogiem piekarnię i są taaaaakie pyyyyyszne. Ale od dzisiaj koniec! Mnie chyba jeszcze gubi białe pieczywo, ale ja je tak strasznie lubię. Jedyne ciemne pieczywo, które mi naprawdę smakuje bardzie od białego, to chleb z dynią i słonecznikiem z mojej piekarni, jest bossski. Ale on kosztuje, aż 3,70złi wcale nie jest jakiś duży. A jak się liczy każdy grosz, to to jest naprawdę dużo za dużo
Za zwykły dużo wiekszy chleb płacę tylko 1,55zł. Więc róznica jest kolosalna.

jami jami... Ale już się Trochę uspokoiłam...Matywacja jest - 27 tydzień - 11 kg na plus:-)
;-)