reklama
Dziś weszłam na wage a tam +2kg w 3 tyg
Ale i tak dobrze bo niedość że na L4 to od 16tc do 20tc przybyły mi pierwsze 4kg wiec wsumie +6kg od początku ciąży:-)
JA też marze żeby po porodzie schunąć do mojej startowej wagi 66 a nawet lepiej do 62
Zobaczymy czy się uda bo odkąd jestem z moim mężem prowadze leniwy trub życia + 8kg przybyło mi w 4 lata i trudno o wagę sprzed jego czasów czyli 58 kg przy wzroscie 173...zobaczymy czy się uda

JA też marze żeby po porodzie schunąć do mojej startowej wagi 66 a nawet lepiej do 62

Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja też planuję wrócic do mojej wagi sprzed ciąży ale tej odleglejszej
Bo przed samą ciążą ważyłam 62 kg przy wzroście 163cm. A teraz planuję zrzucic wage do 55kg
Tak w sam raz;-):-) No i wpadłam w jakiś szał, że mam byc seksowną, młoda mamuśką i przeglądam allegro i już mam upatrzonych trochę sukieneczek w stylu Japan Style;-):-) hihi, większa motywacja będzie do zrzucenia tych kg

Dzieki dziewczyny za gratulacje
) to naprawde super radość
Czarnuszka zdałam za drugim razem, ale trafiłam na tego samego egzaminatora, starego gbura..jednak za pierwszym razem denerwowałam sie tak ze nogi mi skakaly i rece sie pocily..mimo, przed samym egzaminem bylo spoko, luz
za to dzisiaj miałam to gdzie, zdam albo nie..no i wsiadłam sobie, zero stresu
bardzij sobie myślałam o babasie który mnie mega kopał i śmiac mi sie chciało..taki luz poczuła, że normalnie myślałam ze sobie radio włączę
takze pamietaj: don't panic
Agniesiak ja mam to samo co ty
przeglądam mini, suknie nawet takie na specjalne okazje (jakby miałyby mi sie do czegoś przydac
) buty na obcasie (raz w zyciu na studniówce w 2002 roku miałam przez 2 godziny
). I tez mysle, ze cos , chociaz jedna rzecz, musze sobie kupic własnie zeby mieć motywacje
najwyżej bedę w tym po domu latać
w ogóle teraz mam faze na szminki i błyszczyki..tez chodze w nich po domu bo gdzie indziej
Czarnuszka zdałam za drugim razem, ale trafiłam na tego samego egzaminatora, starego gbura..jednak za pierwszym razem denerwowałam sie tak ze nogi mi skakaly i rece sie pocily..mimo, przed samym egzaminem bylo spoko, luz

Agniesiak ja mam to samo co ty

patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja mam nadzieje po porodzie będe miała z 52 kg. Nie chce mniej. Mi jest ciężko przytyć:-( Mam wzrost 165 cm i wazyłam 46,5kg więc teraz jak przytyje jeszcze troche to mam nadzieje zostanie mi to małe co nie co hehe
Młoda mamuśka:)
Ja to dzisiaj u lekarza się zestresowałam:waga w ciuchach i butach pokazała..92...liczę,że bez tego byłoby z 2 kiloski mniej...to i tak przytyłam 16-17kilo

ionka
No i wpadłam w jakiś szał, że mam byc seksowną, młoda mamuśką i przeglądam allegro i już mam upatrzonych trochę sukieneczek
ja mam zupełnie taki sam plan

dziś doszło kolejne 80dkg ;-)
mam 164cm i przed ciążą ważyłam 54kg. teraz już 61.5...
mysz1978
ja mam 166cm wzrostu i poki co waze 64kg.
Po ciazy chcialabym wrocic do 56-58 (czyli tyle ile mialam przed druga ciaza). O wadze sprzed pierwszej ciazy (53kg) raczej juz nie mysle.
Ale nie mam jakiegos specjalnego parcia na ta wage... Co ma byc to bedzie, a i tak wiem, ze nie bede nic robic zeb ypozostale kilogramy zrzucac - co ma zejsc samo to zejdzie, a reszta zostanie
Nie lubie sie ruszac i tyle 
Po ciazy chcialabym wrocic do 56-58 (czyli tyle ile mialam przed druga ciaza). O wadze sprzed pierwszej ciazy (53kg) raczej juz nie mysle.
Ale nie mam jakiegos specjalnego parcia na ta wage... Co ma byc to bedzie, a i tak wiem, ze nie bede nic robic zeb ypozostale kilogramy zrzucac - co ma zejsc samo to zejdzie, a reszta zostanie

reklama
Podziel się: