Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Mamusie!
Mam na imię Małgorzata i swojego synka Michała Jerzego urodziłam 4 kwietnia 2009 i już szykujemy się na pierwsze urodziny) Jak ten czas szybko zleciał...
witajcie juz tutaj kiedys goscilam mam na imie Monika,mam 25 lat mój synek Mateuszek urodzil sie 4 kwietnia 2009 , wychowuje go z narzeczonym, pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkie mamusie ja jestem Gosia mam 24 lata,moją córcie urodziłam 27 kwietnia 2009r.był to najszczęśliwszy dzień jak dotąd.Narazie nie pracuje,siedze w domu z małą bo nie mam z kim jej zostawić (a powiem Wam,że z chęcią poszłabym do pracy).Mąż pracuje ale wiadomo jak to jest z jednej pensjii...staram się nuie narzekać.. grund,że wszyscy jesteśmy zdrowi!
Witam serdecznie
jestem natalia, mam 23 lata, mieszkam w Poznaniu. jestem mama Filipka urodzonego 17 kwietnia 2009 oraz Emilki urodzonej 30.czerwca 2010
pozdrawiam