Ania_2400
Fanka BB :)
Nie masz się co stresować! Każda ciaza jest inna a tak naprawdę liczy się jak przyrastaJuż mam stresa ze moje jest niske![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz się co stresować! Każda ciaza jest inna a tak naprawdę liczy się jak przyrastaJuż mam stresa ze moje jest niske![]()
Te normy są takie że ich totalnie nie rozumiem.Chociaż ja nie robiłam jeszcze przyrostu ale we wtorek idę na badania krwi to dorzucę betę
Teraz będę w stresie ogromnym, milion mysli na minute czy z takim wynikiem hcg iść jutro do lekarza ?Te normy zazwyczaj są bardzo szerokie więc nie ma co się ich trzymać tak myślęjeśli chcesz być spokojniejsza to zrób sobie za 48 albo 72h jeszcze raz i sprawdź jaki procent przyrosło, są w necie kalkulatory które dokładnie Ci policzą przyrost
![]()
Jeśli masz być spokojniejsza to oczywiście że idź! Powie Ci co dalej robić, co przyjmować i naprawdę się uspokoisz. Mnie bardzo ta wizyta dzisiaj uspokoiła pomimo że tak bardzo wcześnieTeraz będę w stresie ogromnym, milion mysli na minute czy z takim wynikiem hcg iść jutro do lekarza ?