• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pregnacare him&her

staraczka 88990

Fanka BB :)
Hej! Czy stosował ktoś pregnacare him&her? Jesteśmy para starająca się 4miesiace No i nadal nic.. Czytałam o tych witaminkach i ponoć przy braniu drugiego opakowania kobitki zachodziły w ciąże a wcześniej starały się nawet kilka lat i nic. Nie wiem co o tym sadzić ma ktoś jakieś zdanie o tym ?

reklama
Hej! Czy stosował ktoś pregnacare him&her? Jesteśmy para starająca się 4miesiace No i nadal nic.. Czytałam o tych witaminkach i ponoć przy braniu drugiego opakowania kobitki zachodziły w ciąże a wcześniej starały się nawet kilka lat i nic. Nie wiem co o tym sadzić ma ktoś jakieś zdanie o tym ?
Ja brałam tylko że te dla kobiet Pregnacare Before conception bo stwierdziliśmy ze mąż nie musi brać. Co prawda zaszłam w ciążę po 3 opakowaniach tych witamin ale również zmieniłam dietę, ćwiczyłam 5 dni w tygodniu i bralam również do tego Kwasy omega 3. Staraliśmy się od 3,5 roku i sie udało. Myślę że wszystko po troszku pomogło [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry