reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prośba o pomoc do administratora Pani Ani

aureliaaurelia

Początkująca w BB
Przepraszam, czy jakaś osoba może mi wytłumaczyć z jakiego powodu mój temat zniknął z forum bez powodu? Oraz bez żadnej informacji z uzasadnieniem ?
Fakt został zgłoszony do administratora @aniaslu
Proszę o zapoznanie się z informacją na priv oraz odpowiedź zwrotną.
Dlaczego osoby na tym forum wyśmiewają (bynajmniej ja to tak odebrałam ) osoby bogatsze tylko dlatego, że kwota przeznaczona na edukację dziecka dla innych jest stanowczo za wysoka? I to był powód do usunięcia mojego tematu? Strasznie mi przykro, że po jednym napisanym temacie ktoś "od tak sobie " postanowił usunąć mój temat. Jeżeli sytuacja się nie wyjaśni będę prosiła o usunięcie mojego konta.
KTOŚ CIĄGLE USUWA MOJE TEMATY BEZ POWODU

reklama
Rozwiązanie
B
Przepraszam, czy jakaś osoba może mi wytłumaczyć z jakiego powodu mój temat zniknął z forum bez powodu? Oraz bez żadnej informacji z uzasadnieniem ?
Fakt został zgłoszony do administratora @aniaslu
Proszę o zapoznanie się z informacją na priv oraz odpowiedź zwrotną.
Dlaczego osoby na tym forum wyśmiewają (bynajmniej ja to tak odebrałam ) osoby bogatsze tylko dlatego, że kwota przeznaczona na edukację dziecka dla innych jest stanowczo za wysoka? I to był powód do usunięcia mojego tematu? Strasznie mi przykro, że po jednym napisanym temacie ktoś "od tak sobie " postanowił usunąć mój temat. Jeżeli sytuacja się nie wyjaśni będę prosiła o usunięcie mojego konta.
KTOŚ CIĄGLE USUWA MOJE TEMATY BEZ POWODU
„Bynajmniej” to nie...
Ten o szkole prywatnej?? Ja tam w sumie też nie widziałam nic złego/dziwnego - zadałam nawet pytanie, co to za szkoła, która tyle kosztuje... Ale ogólnie rozumiem dylemat - bo też przed nim stałam.

No to już nie chodzi o to, a sam fakt zwracam się na forum z prośbą o poradę, a temat bez podstawnie zostaje usunięty bez żadnej imformacji, uzasadnienia. Forum jest dla mam które mają dzieci, temat był moim zdaniem o dziecku. Wybór szkoły... Więc dlaczego został usunięty skoro był zgodny z regulaminem

Wygląda, ze nie moderator, tylko coś na serwerze od spamu. Zaraz napiszę na priv. Zobacz proszę , czy temat się pojawił.

reklama
reklama
Mamy awarię serwera. W tej chwili siedzi ekipa i w nim dłubie. Ja dostałam teraz mnóstwo tematów do akceptacji, więc system bezpieczeństwa zakłada jakieś blokady. Dlaczego. Nie wiem, bo się nie znam.

Do góry