Mkd92
Fanka BB :)
Cześć,
Piszę ponieważ szukam pomocy dla mojego taty!
6.07 lipca urodziłam pierwszego synka, to także pierwszy wnuk dla moich rodziców.
Niestety, mój tata nie zdążyl go poznać, 19.06 przeszedł rozległy zawał - był reanimowany prawie godzinę i wygrał życie. Niestety od tego czasu jest w śpiączce i nie wiemy kiedy się obudzi.
Zbieramy teraz pieniądze na jego leczenie, na rehabilitację i powrót do sprawności, żeby miał możliwość oglądania jak jego wnuk dorasta.
Bardzo proszę o wsparcie, udostępnienia, modlitwę!
Z góry dziękuję w imieniu swoim, mojej mamy i siostry, która za kilka dni również urodzi swoje pierwsze dziecko.
Linki do zbiórek:
www.siepomaga.pl
fundacjavotum.pl
Piszę ponieważ szukam pomocy dla mojego taty!
6.07 lipca urodziłam pierwszego synka, to także pierwszy wnuk dla moich rodziców.
Niestety, mój tata nie zdążyl go poznać, 19.06 przeszedł rozległy zawał - był reanimowany prawie godzinę i wygrał życie. Niestety od tego czasu jest w śpiączce i nie wiemy kiedy się obudzi.
Zbieramy teraz pieniądze na jego leczenie, na rehabilitację i powrót do sprawności, żeby miał możliwość oglądania jak jego wnuk dorasta.
Bardzo proszę o wsparcie, udostępnienia, modlitwę!
Z góry dziękuję w imieniu swoim, mojej mamy i siostry, która za kilka dni również urodzi swoje pierwsze dziecko.
Linki do zbiórek:
Artur obudź się, zostałeś dziadkiem❗️– Pomóż nam zrobić wszystko, by go ratować❗️
Artur to 53-letni cudowny mąż i kochany ojciec dwóch córek – Martyny i Magdy, a także przyszły dziadek dwójki dzieci. Nasz świat nie miał tak wyglądać. Mieliśmy jeszcze zwiedzać świat i spełniać marzenia. Pomóż nam to odzyskać, proszę... Męża charakteryzowała...
Kwiatkowski Artur - Fundacja Votum
Wesprzyj podopiecznego Fundacji Votum i przekaż darowiznę na poprawę jego sprawności. Artur potrzebuje specjalistycznej rehabilitacji, która pomoże mu odzyskać sprawność.
fundacjavotum.pl