reklama

Proszę o pomoc dla taty

Mkd92

Fanka BB :)
Cześć,
Piszę ponieważ szukam pomocy dla mojego taty!
6.07 lipca urodziłam pierwszego synka, to także pierwszy wnuk dla moich rodziców.
Niestety, mój tata nie zdążyl go poznać, 19.06 przeszedł rozległy zawał - był reanimowany prawie godzinę i wygrał życie. Niestety od tego czasu jest w śpiączce i nie wiemy kiedy się obudzi.
Zbieramy teraz pieniądze na jego leczenie, na rehabilitację i powrót do sprawności, żeby miał możliwość oglądania jak jego wnuk dorasta.

Bardzo proszę o wsparcie, udostępnienia, modlitwę!

Z góry dziękuję w imieniu swoim, mojej mamy i siostry, która za kilka dni również urodzi swoje pierwsze dziecko.

Linki do zbiórek:

reklama
Hejka, współczuję z całego serca sytuacji, w której się znaleźliście. Jakiś czas temu współorganizowałam zbiórkę na siepomaga na terapię dla mojego kuzyna: założyliśmy na fejsie grupę gdzie za niewielkie kwoty sprzedawaliśmy różne rzeczy na licytacjach. Jak ktoś coś wygrał to wpłacał na siepomaga. To były różne rzeczy, które na pewno macie w domu: książki, szkło, drobna biżuteria, ubrania, rękodzieło. Z czasem inne osoby spoza rodziny, które były w tej grupie wystawiały swoje rzeczy/usługi i tak uzbieraliśmy wymaganą kwotę. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry