Aska111
Zaangażowana w BB
+ Dzisiejszej nocy dyskomfort w miejscu, w którym mnie boli pierś podczas spania na lewej stronie.Tez mam takie bóle. Ale one u mnie zwiastowały plamienie przy niedomodze lutealnej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
+ Dzisiejszej nocy dyskomfort w miejscu, w którym mnie boli pierś podczas spania na lewej stronie.Tez mam takie bóle. Ale one u mnie zwiastowały plamienie przy niedomodze lutealnej.
Ja mam od 2 dni ten ból i z dnia na dzień jak by się nasilał..
Umów się do ginekologa. Niestety my możemy sobie gdybać o co chodzi, najlepiej byłoby zrobić usg piersi i niech ginekolog dotknie i obejrzy. Ewentualnie zrób sobie samobadanie, na yt „gdziepolek” jest filmik o samobadanie piersi.+ Dzisiejszej nocy dyskomfort w miejscu, w którym mnie boli pierś podczas spania na lewej stronie.
Poczekam, aż dostanę miesiączkę i zapisze się do radiologia na USG ( raz się zawiodłam na ginekologu bo widziała że mam guza, a radiolog temu zaprzeczył, okazało się to jednak tylko tłuszczemUmów się do ginekologa. Niestety my możemy sobie gdybać o co chodzi, najlepiej byłoby zrobić usg piersi i niech ginekolog dotknie i obejrzy. Ewentualnie zrób sobie samobadanie, na yt „gdziepolek” jest filmik o samobadanie piersi.
No progesteron lubi dużo bóli w piersiach powodować. Możesz go zbadać. Ale to trzeba po owulacji badać jaki jest poziomPoczekam, aż dostanę miesiączkę i zapisze się do radiologia na USG ( raz się zawiodłam na ginekologu bo widziała że mam guza, a radiolog temu zaprzeczył, okazało się to jednak tylko tłuszczem).
Lepiej sprawdzić i mieć spokojną głowę, bo nie wiadomo czy to spowodowane jest tym dziwnym cyklem czy faktycznie coś tam jest..
A przy tabletkach antykoncepcyjnych jak się bada?No progesteron lubi dużo bóli w piersiach powodować. Możesz go zbadać. Ale to trzeba po owulacji badać jaki jest poziom
Oj tego to nie wiem. Trzeba pytać ginekologaA przy tabletkach antykoncepcyjnych jak się bada?
Jutro muszę się skontaktować z Panią doktor i się dopytać o wszystkoOj tego to nie wiem. Trzeba pytać ginekologa