Kochane proszę mi powiedzcie co może oznaczać? Czy widzicie tu druga kreskę ? Bo już nie wiem co mam myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo za odpowiedźNiby coś widać niby nie .
Powtórzyć rano jutro .
Lub zrobić następny test .
Test wygląda jakby już trochę leżał. Spóźnia Ci się okres?Kochane proszę mi powiedzcie co może oznaczać? Czy widzicie tu druga kreskę ? Bo już nie wiem co mam myśleć
Test wygląda jakby już trochę leżał. Spóźnia Ci się o
PMS.Okres mam 13 stego ale mam mdłości bolące nabrzmiałe piersi i czuję się tak inaczej
Ale równie dobrze mogą to być objawy zbliżającego się okresu. Na mdłości jest stanowczo za wcześnie nawet jakby była ciąża. A nabrzmiałe piersi są od wysokiego progesteronu. Więc nic nadzwyczajnego tuataj nie ma.Okres mam 13 stego ale mam mdłości bolące nabrzmiałe piersi i czuję się tak inaczej
też mi się tak wydaje i zdjęcie tak zamazane że tu nic nie widaćA ten test nie jest zalany?