• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wynik testu

Dziewczyny jestem tu nowa. Witam wszystkich serdecznie. Powiedzcie mi proszę co widzicie na tym teście bo ja wariuje 🥺

Załączniki

• IMG_20240717_130223.jpg
    IMG_20240717_130223.jpg
    318,9 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Moim zdaniem pozytywny test :) idź na betę to będziesz miała 100% pewność
Mam mętlik w głowie ponieważ bardzo chcę żeby był pozytywny. Stosunek miał miejsce w tym przypadku codziennie. Obecnie jestem mniej więcej trakcie połowy dni płodnych. Wiem, że świruje robiąc test w tej chwili ale z partnerem uprawiamy seks cały czas bez zabezpieczeń nie zależnie od tego czy to dni płodne czy nie. Dlatego robię test i modlę się o pozytywny wynik ale nie wiem czy to co widzę nie jest moim pobożnym życzeniem bo ta kreska jest ledwo widoczna.

Mam mętlik w głowie ponieważ bardzo chcę żeby był pozytywny. Stosunek miał miejsce w tym przypadku codziennie. Obecnie jestem mniej więcej trakcie połowy dni płodnych. Wiem, że świruje robiąc test w tej chwili ale z partnerem uprawiamy seks cały czas bez zabezpieczeń nie zależnie od tego czy to dni płodne czy nie. Dlatego robię test i modlę się o pozytywny wynik ale nie wiem czy to co widzę nie jest moim pobożnym życzeniem bo ta kreska jest ledwo widoczna.
Moim zdaniem widoczna jest
Gratulacje

Yyy... W połowie dni płodnych, na pewno, nic nie pomyliłaś ;p ? Jak długie masz cykle i teraz który jest dzień?

Możliwe, że ta kreska pojawiła się bezzasadnie po dłuższym czasie niż przewiduje instrukcja? Kiedyś na testach negatywnych nie pojawiała się nawet kilka godzin później.
A jaki to test? Bo ma niektórych i w czasie lubi się pokazać. Masz w domu jakieś innej firmy do powtórzenia?
A odpierając na Twoje pytanie, nie odczytuje się testów po czasie.

Yyy... W połowie dni płodnych, na pewno, nic nie pomyliłaś ;p ? Jak długie masz cykle i teraz który jest dzień?
W sensie, że jestem obecnie w połowie dni płodnych po ostatniej miesiączce ale do zbliżeń z partnerem dochodzi codziennie bez zabezpieczeń.

Załączniki

• Screenshot_2024-07-17-13-32-50-670-edit_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2024-07-17-13-32-50-670-edit_com.huawei.health.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
A jaki to test? Bo ma niektórych i w czasie lubi się pokazać. Masz w domu jakieś innej firmy do powtórzenia?
Cephamed wczesny test ciążowy
Cephamed

Załączniki

• Screenshot_2024-07-17-13-34-43-224-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-17-13-34-43-224-edit_com.android.chrome.jpg
    152,6 KB · Wyświetleń: 85

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry