Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co u mnie wyglądało podobnie, bo u nas się dziewczyna zwolniła i też szefowa stwierdziła, że mnie obdaruje jej firmami (jestem księgowa) więc miałabym ekstra etat za najniższą krajowa.Coś poważnego się stało?
U mnie niestety firma nie zachowała się fair, z dnia na dzień dali mi obowiązki wychodząc z założenia, że po prostu mam je wykonywać bez żadnej podwyżki, bez żadnej rozmowy, nic. Więc i ja co prawda nie miałabym skrupułów o tak z dnia na dzień odejść, ale nie potrafię być nie uczciwa.
Ja bym poinformowała o ciazy i dala im msc na znalezienie innego pracownika. Jak będą wiedzieli o ciazy to może nie będziesz miała tyle obowiązków. Pamiętaj, że różnie może wyjść w ciazy więc może warto mieć powrót na stanowisko. Chyba, że totalnie ci nie zależyU mnie jet ten problem, że z dnia na dzień zostalam sama w dziale i nie dość, że przejęłam obowiązki koleżanki to jeszcze wykonuje swoje i nie ma mnie kto zastąpić. Jeśli odejdę dział zostanie bez pracownika. Z drugiej strony nie dość, że stresuje się ciąża, która jest dużo młodsza niż powinna i różnie sie to może skończyć, to jeszcze pracą...