• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pytanie

Natalia9898

Fanka BB :)
cześć dziewczyny przychodzę z takim problemem w zasadzie zastanawiam się jestem w 6 tygodniu ciąży robiłam betę ilościowa
23.03.2021-15000 tysięcy
25.03.2021 19000 tysięcy
Wczoraj też byłam na usg jest zarodek i akcja serca czy z dzieckiem coś jest nie tak ? Że takie HCG wyszło ? Mam się czym martwić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

reklama
Tylko na samym początku przyrosty są duże. Przy takich wartościach wszystko już zwalnia i nie będzie tak dużych skoków bety. Jest serduszko więc jest idealnie :) teraz już tylko USG będzie wyznacznikiem wzrostu dziecka. Gratulacje! Dużo spokoju i dbaj o siebie :)

Tylko na samym początku przyrosty są duże. Przy takich wartościach wszystko już zwalnia i nie będzie tak dużych skoków bety. Jest serduszko więc jest idealnie :) teraz już tylko USG będzie wyznacznikiem wzrostu dziecka. Gratulacje! Dużo spokoju i dbaj o siebie :)
Popieram. Przy takich wartościach nie ma co się kierować betą. Jest serduszko, na tym etapie prawidłowy rozwój określany jest przez badanie USG. Więc nie martw się, wszystko jest dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry