• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Roczek

reklama
ja nawet nie myslalm co mlodemu by sie przydalo bo on chyba wszystko ma.. moze rzeczywiscie czas na klocki drewniane a rowerek i tak mielismy kupowac niedługo :-)

Martadelka rowerek fajna sprawa tylko my planujemy jakiś na przyszły roczek, od teściowej dostał dwa na święta, samochodzik-rowerek i motorek-rowerek i na obydwa jest ewidentnie za mały :/

Aestima wszystko zaplanowane :) zabawki z tchibo rewelacyjne! moja siostrzenica miała troszkę inny zestaw instrumentów (też tchibo) i są niezniszczalne, świetna jakość, tylko, że wydaje mi się, że ten jej był dla troszkę starszych dzieci... a widziałaś ten na żywo?

:-)Wy tu się zachwycacie instrumentami muzycznymi, a dla mnie to najgorsze zabawki:-Dw sensie, że szału dostaje jak mi Emilka przychodzi i bzdręgoli nad uchem godzinę.

Instrumenty fajne - ale już ich nie ma :-( Kupiłam Młodej na Majorce - niestety ze stosownym napisem :eek: - grzechotkę ( ? ) z dzwoneczkami malowaną w balony - Aestima, coś takiego w filharmonii było. Też muszę listę zrobić a zbyt dużo pomysłów nie mam :-( Na rowerkowe sprawy Młoda jeszcze chyba za mała - na Mieszkowym łosiu nie dosięgała nogami ziemi - no poza tym nie mam u kogo wypróbować czy sprzęcik podpasuje. Dla siebie pedałowego - bo mechanicznego mam - jednoślada powinnam kupić.... Fotelik na niego posiadam, ale to chyba - z racji gabarytów Młodej to przyszły rok.

ja mam mnóstwo propozycji i nie wiem co wybrać
np fotelik na rower ok 300 zł plus kask
taki o domek do ogrodu:
Domek dla dzieci do pokoju i ogrodu (2299487395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
piaskownica drewniana zamykana ok 200 zł
rowerek o taki
ROWEREK BOBY NEW 2012 Milly Mally ROWER + GRATIS (2299565464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
od znajomych dostaniemy termometr bezdotykowy i jakąś zabawkę drewnianą
klocki lego duplo domek kubusia lub podobne
nosidełko turystyczne w góry ze stelażem
i jeszcze kilka ale teraz zapomniałam:eek: dopisze jak mi sie przypomni

Kasia, nie bo mama kupiła, ja widziałam w gazetce, ale mama mówi, że są super.

Dubeltówka- nam rośnie muzyczne dziecko:tak: Instrumenty musi mieć:tak: Póki co ma bębenek, ale przyjechał wujek i mu popsuł:-D Więc czekamy na roczek:-)

Trasia, Marysia akurat może mieć WSZYSTKO to co MIesio:-D:tak: tylko nie wiem czy jeszcze są, ale ona co jakiś czas się pojawiają- trzeba śledzić ofertę t.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry