• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Roczek

ritunia ale masz słodkie dziewczynki!!! ja nie jestem na fb, ale jak tylko będziesz miała czas wrzuć fotki jak obecnie dziewuszki wyglądają:-)

reklama
Hej,
i u nas roczek Antka zbliża się wielkimi krokami i w związku z tym chciałam Was zapytać, jakie prezenty dostały (czy mają dostać) wasze dzieciaki? Bo u mnie cała rodzina się o to dopytuje co kupić? - to w sumie jest fajne, bo nie dostaniemy jakiś niepotrzebnych rzeczy, ale ja mam problem, żeby coś fajnego wymyśleć.. :-(Macie może jakieś fajne pomysły, albo robiłyście coś w style "listy prezentów"? Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś mega drogich rzeczy!

Forever - no właśnie tu jest problem, bo wydaje mi się, że z zabawek i innych akcesoriów dla Antka, to mam raczej wszystko co potrzebne.. a może i za dużo..;-)no ale wiadomo, że rodzinka i tak chce kupić jakieś prezenty, więc pytają, a ja szukam pomysłów chyba głównie na jakieś fajne zabawki, może edukacyjne? Może coś, co szczególnie Wam wpadło w oko, albo co się Waszym dzieciom wyjątkowo spodobało?

widziałam domek w świecie dziecka, Maja nie chciała od niego odejść;-)już więcej do sklepu z zabawkami z nią nie wejdę...
a zabawek z fp mam dość już... jak tam disco-kierownica?

łoś super! już wcześniej się nim zachwycałam, tylko czy dzieci też się zachwycą?
też nie mam pomysłów na zabawki a wszyscy pytają...

reklama
a no właśnie, mnie się dużo rzeczy podoba, ale czy Szymek będzie chciał się tym bawić...

dobra koniec oglądania, mały wstał więc do roboty!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry