Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zapraszam do obejrzenia fotek na grono.net - internetowa społeczność przyjaciół
wywalilo mi strone z calym opisem porodu wiec napisze go keidy indziej bo teraz nie mam juz sily powtarzac :/ grr....
w kazdym razie mały urodził sie 7.03.07, o 16:35, ważył 3300 i mierzył 54, czyli standardzik, a obawialam sie koloska
poród trwał 3.5h, +3h kroplowka z oxytocyny +znieczulenie zewnątrzoponowe w ostatniej godzinie porodu. bylo szybko, wspominam naprawde dobrze, w przeciwienstwie do pierwszego porodu. trafilam na dobra zmiane lekarzy i poloznych a salowa byla tez przemiła. nie to co wtedy.
mały je za dwóch i to doslownie przybyl na wadze 2x wiecej niz nmorma przewiduje, poki co jest pogodny spokojny i grzeczny... odpukać
ps. rodzilam na inflanckiej
pozdrawiam wszystkie mamusie
witam mamy
nie wiem w sumie gdzie to napisac - wiec strzelam tutaj
kolazanka Anija jedzie do szpitala, ma skurcze juz co 4 min i mam nadzieje ze nie urodzi w samochodzie - z trzecim moze pojsc bardzo szybko
pozdrawiam