• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzenie diety alergika?

anielka1

Fanka BB :)
Hej, jak w tytule ,do mam karmiących piersią: od czego i kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę u dzieci uczulonych na bmk ? Jak poszło ? U nas jest jeszcze alergia na rybę. Na razie tyle wiemy:)

reklama
Rozwiązanie
Dzięki za odpowiedz. To alergia jak u nas.a zaczęłaś po 6mcu? Próba na skórze dobry pomysł, skorzystam
Tak naprawdę minimalnie wcześniej jak zwinęła mi kawałek ziemniaka [emoji23] chciałam, żeby powąchała, i zobaczyć jak zareaguje, a ta chwyciła i wsadziła do buzi [emoji23] ale generalnie jak prawie 6mc miała, to dawałam do rączki kawalek czegoś, i mogła odrobinę spróbować jak chciała.
6m miał skończone. Od warzyw. Ale i tez szybko dań np pulpeciki czy makaron z sosem. Kaszek dziecięcych nie dawałam. Nieco później po warzywach kasze różne na wodzie np jaglana na śniadanie czy gryczana do obiadu.

Dzięki za odpowiedz. To alergia jak u nas.a zaczęłaś po 6mcu? Próba na skórze dobry pomysł, skorzystam
Tak naprawdę minimalnie wcześniej jak zwinęła mi kawałek ziemniaka [emoji23] chciałam, żeby powąchała, i zobaczyć jak zareaguje, a ta chwyciła i wsadziła do buzi [emoji23] ale generalnie jak prawie 6mc miała, to dawałam do rączki kawalek czegoś, i mogła odrobinę spróbować jak chciała.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry