kamiliszek
Aktywna w BB
Hej. Jestem w 21 tyg ciąży i jeszcze nie czuję ruchów dziecka. Dodam, że jestem otyła, waga 109 kg, przy zajściu w ciążę 113. Czy są tu jakieś mamusie, które były w takiej samej sytuacji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ruchy dziecka to bardzo indywidualna sprawa, nawet jeżeli będzie dziewczyna z podobna wagą może poczuć wcześniej.. Nie przejmuj się, ja z wagą ok 86 kg zaczęłam czuć koło 21 tc, a koleżanka z podobnymi kg około 19 tc..Hej. Jestem w 21 tyg ciąży i jeszcze nie czuję ruchów dziecka. Dodam, że jestem otyła, waga 109 kg, przy zajściu w ciążę 113. Czy są tu jakieś mamusie, które były w takiej samej sytuacji?
Dzięki za słowa otuchyRuchy dziecka to bardzo indywidualna sprawa, nawet jeżeli będzie dziewczyna z podobna wagą może poczuć wcześniej.. Nie przejmuj się, ja z wagą ok 86 kg zaczęłam czuć koło 21 tc, a koleżanka z podobnymi kg około 19 tc..
A ja mam pytanie do Autorki? Wybacz jeśli to zbyt bezpośrednie pytanie. Tez jestem większą osoba, ważę 102kg. Czy ciąża u Pani przebiega bez problemów? Martwię się że moja waga zle może wpłynąć. Akurat w miesiącu w którym się wzięłam za siebie zaszłam w ciążę.tak, cisza
A ja mam pytanie do Autorki? Wybacz jeśli to zbyt bezpośrednie pytanie. Tez jestem większą osoba, ważę 102kg. Czy ciąża u Pani przebiega bez problemów? Martwię się że moja waga zle może wpłynąć. Akurat w miesiącu w którym się wzięłam za siebie zaszłam w ciążę.
Dzięki wielkie za słowa otuchyJa mam 96 kg a ruchy dziecka poczułam w 20 tc . Dziś np od 4 rano do tej pory ciągle w ruchu jest. Spokojnie , ruchy pojawią się . Ja też się bałam jak nie czułam ale przeczekałam do tego 20 tygodnia
![]()