Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja pierwszy raz poczułam pod koniec 18 tygodnia, na początku to było raz na kilka dni, takie puknięcia od środka. I długo było tak, że to było raz na kilka dni. Potem powoli się rozkręciło; teraz jestem 27+4 i widzę, że córa ma już ustalony mniej więcej rozkład dnia.
Ja pierwsze ruchy poczułam ok 18tc Delikatne, ale codzienne. Aktualnie jestem w 31tc i przy delikatności to teraz one nawet nie stoją Jestem szczupła,skóra na brzuchu już chyba na maksa rozciągnięta i jak młody się rozkręci to zachowuje się jakbym miała zespół Touretta (pojedynczo przeklinam z bólu)…Główkę ma tuż przy prawym jajniku i tam również matki nie oszczędza Ale cóż,niech rośnie i niech się ładnie rusza co przynajmniej wiem, ze wszystko z nim jest ok. Ciesz się tymi małymi kopniaczkami póki możesz