• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy Maleństwa

HURRRA
Poczułam mojego małego faceta. Rusza sie jak szlony ,miałyście racje czułam już wcześniej ale nie miałam pojęcia że to on ;D
Teraz ciągle sie wierci,przestałam jeżdzić na rowerze bo był wtedy najbardziej aktywny-chyba nie lubił tego.
Koniec zamartwiania się ,Noe szaleje w brzuszku jak na małego łobuziaka przystało ;D

reklama
dokładnie 28.08 dzień przed USG. podczas usg poczułam to samo i to w momęcie kiedy najbardziej się ruszał i już mia.łam pewność że to uczucie to właśnie Noe

Moje maleństwo nie daje za dużo znac o sobie. Może ja źle interpretuję jego ruchy. Na razie czuję tylko taki dziwny ból, a może to nawet za dużo powiedziane.
A Ty czułaś wczesniej coś dziwnego?

Skurcze to oddzielnie mam (podobno przez rower)a jego to dziewczyny muwią ze to takie bombelki a ja bym powiedziała że to tak jak by kytoś w tobie bączki puszczał :laugh: lub delikatnie cie pukał od środka...no właśnie tak jak teraz miałam

Może jesteś bardziej czuła i tak to odczuwasz. Wiem jedno któregoś dnia będziesz wiedziała na 100% że to twoje maleństwo. Ja w to nie wierzyłam i już zaczynałam się martwić ale teraz już wiem kiedy to Noe się dobija :) i poczułam to wyjątkowo pużno więc werazie czego masz kjeszcze czas.
Ściskamy was mocno(SylwiaZ+mały lokator) i do następnego razu kiedy się dorwe do internetu..mam nadzieje że szybko
Dbajcie o siebie :)

reklama
Sylwia moze masz bardzo czule zakonczenia nerwowe i to dlateo tak odczuwasz .
Pisalas ze na USG wszystko OK wiec napewnio nic sie nie zmienilo sprobuj sobie znalezc lepsza pozycje moze dzidzi cos nie pasuje i bardzie jsie rusza a Ty to odczuwasz jako dyskomfort:(
Wszsytko bedzie OK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry