• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Fajnie macie przynajmniej wiecie jaki ciuszki kupowac,my bedziemy kupowac neutralne narazie,a dopiero po porodzie konkretniejsze.Naprawde juz sie nie moge doczekac. :D

Witajcie. Dla mnie płeć dzidziucha wciąż jest jeszcze zagadką. Ale, ale: dziś postanowiłam pobawić się z Maleństwem - mam takie małe radyjko ze światełkiem i to światełko przyłożyłam do brzucha... NO, NIESAMOWITE; dostałam takiego kopniaka, jak jeszcze nigdy w życiu!!! Aż podskoczyłam z wrażenia - nie wiem, czy się podobało, czy przeciwnie.

Wogóle ten mój Maluch jest dość wrażliwy na zewnętrzne bodźce... Jakis miesiąc temu słuchałam sobie REM i przysunęłam słuchawki w okolice brzucha - WIERTEŁKO!
Cieszy mnie to, bo zdaje się,że przy okazji nieświadomie przetestowałam oczy i uszy Dzidziucha ::) są sprawne ;D

reklama
witajcie kacha jestem jestem ale jakas do ..... leniwa nie mam sily i cos mnie grypsko lapie malo ostatnio zagladam ale obiecuje ze sie poprawie :)
zdjecia Aleksa sa na styczniowe mamusie
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry