Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O której Wasze 2- letnie dzieci chodzą spać? Chciałabym wiedzieć, czy tylko moje są tak problematyczne że spaniem.
O 19 zbieramy się do kąpieli i idzie spać. Zasypia gdzieś 19.30-20 w zależności od stopnia zmęczenia![]()
Jeszcze nie dwulatka, za dwa miesiące skończy ale 21-21:30 wstaje 6:30O której Wasze 2- letnie dzieci chodzą spać? Chciałabym wiedzieć, czy tylko moje są tak problematyczne że spaniem.
[emoji15]A o której wstaje? Czy ma jakieś drzemki w dzień?
Czyli wychodzi, że u nas to rodzinne. My z mężem też do późna robić.W tym wieku moje dzieci nie spały już w dzień. Koło 18:30 jadły kolacje, potem koło 19:00 kąpiel i max. 20 już spały. Wstawały koło 6-7, ale ja na 8:00 do pracy, one do żłobka.
Natomiast ja jako dziecko chodziłam spać o 22-24, spałam do 10moja mama miała podobno dość, ale nie dało się nic na to poradzić. Śmiesznym faktem jest historia, że mając nie całe 3 lata byłam jedną z niewielu osób, które dotrwały do końca wesela brata mojego ojca czyli jakieś 4-5 rano
Nadal jestem typem osoby, który najlepiej funkcjonuje nocą, a w dzień by spał
Witaj w klubieMoja córka jako noworodek bardzo mało spała. Książkowe że dziecko tylko je i śpi, to nie ona była. Bardziej je i nie śpi.
Całe dwa lata to może kilka razy zasnęła o 21 - to najwcześniej. Zwykle 22-23. Teraz przesunęło jej się i nawet jak jest szykowana i kładziona o tej 22, to zasypia dopiero około północy. Pobudki przez te dwa lata to średnio od 8 do 10. Drugie dziecko jest małym niemowlakiem i zasypiało wcześniej, ale ostatnio też przejęło od siostry późne zasypianie.
O ej 22 to rozumiem. Ale o północy, to już jest męczące.