Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
znacie jakis sposób aby dziecko nie spało w nocy z nosem w materacu?kilkanascie razy w nocy go ubracam bo spi na brzuchu z twarza w materacu .jak nie da sie oduczyc przejdzie mu takie spanie?
znacie jakis sposób aby dziecko nie spało w nocy z nosem w materacu?kilkanascie razy w nocy go ubracam bo spi na brzuchu z twarza w materacu .jak nie da sie oduczyc przejdzie mu takie spanie?
materac mam twardy.Dziś sama próbowalam na swoim i dało się oddychac a on ma twardszy wiec nic mu sie jednak nie dzieje;D
. Jeśli pochylę się nad nią to jest spokój, ale jak odejdę...koszmar
Pogłaskanie po głowce odpada bo rękę odpycha, a kiedyś działało...Często zasypia jeszcze kwiląc
Nie wiem co się stało - czy to zęby, czy też jest za mało/ za bardzo zmęczona. Dentinox pomaga tylko jak już jest mocno rozhisteryzowana. Przy próbie dalszej zabawy płacze i trze oczka :-( Sama już nie wiem...U nas bardzo podobnie. I chyba też to się zaczęło mniej więcej wtedy, co raczkowanie. Widocznie naszym córeczkom szkoda czasu na spanie, skoro można chodzić i zwiedzać świat. Aż się boję, że jak Emilka zacznie chodzić na dwóch nogach nie tylko przy meblach, to zupełnie zrezygnuje z drzemek.U nas od trzech dni zmiana w systemie spania ;-)
A wszystko układało sie tak pięknie... W ciągu dnia mieliśmy ustalony rytm dnia, a w nim 4 drzemki po ok.45 minut...od trzech dni w Helenkę jakiś diabełek wstąpił...jak ma iśc spać to płacze jakby coś ja bolało...nie pamiętam, żeby tak nawet przy kolkach płakała...odkładamy ją (usypiamy na rękach) np.na łózku i jest już super...bawi i się i jest OK. I tak się męczymy razem tak długo aż ta już prawie pada...2 drzemki to max...a na dodatek trwają pół godziny :-(...Nie wiem czy to ma związek , ale problemy zaczęły się od dnia, kiedy Helenka nauczyła się raczkować...wreszcie do przodu ;-)