LadyCaro
Fanka BB :)
ja wolę z musztardąZapomniałaś wspomnieć o ketchupie do tej kanapki z serem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wolę z musztardąZapomniałaś wspomnieć o ketchupie do tej kanapki z serem![]()
Dla mnie niekoniecznie xdI tak też wyglada
Macie tak, ze jedzenie, żeby Wam smakowało, musi tez dobrze wyglądać?
Akurat Ty masz dzisiaj dyspense z uwagi na jutrzejsze badaniamy tu o jedzeniu a tu psuciciel dobrej zabawy![]()
Dziękuję! Będę atakowaćZrób koniecznie i niech dają skierowanie na nfz.![]()
Ja też mam dyspensęAkurat Ty masz dzisiaj dyspense z uwagi na jutrzejsze badania![]()
Moja lekarka przyjmuje mnie prywatnie i dostałam skierowanie do szpitala i na HSG i na histeroskopię i na laparoskopię i teraz kolejne HSGDziękuję! Będę atakowaća taka prywatna klinika może dać na NFZ? Czy raczej nastawiają się, żeby robić u nich za hajsik?
![]()
Ja bardzo lubię gdy jedzenie dobrze wyglada podczas podania i jak coś przygotowuje to, już mimo woli, robię tak, żeby również „smacznie” wyglądało.niekoniecznie, ale lubię jak wygląda. W knajpie musi, ale czasem mi wyjdzie coś co wygląda jak żarcie dla psa ale jest dobre
Musztarda też ok, ale u mnie królem dodatków jest ketchupja wolę z musztardą![]()
Będziesz miała po hsg, na lenistwo nie przysługujeJa też mam dyspensę![]()
Mój lekarz też mnie tak kieruje w różnych sytuacjach. Ostatnio tylko biopsje robiłam prywatnie, bo chciałam uniknąć szpitala.Moja lekarka przyjmuje mnie prywatnie i dostałam skierowanie do szpitala i na HSG i na histeroskopię i na laparoskopię i teraz kolejne HSG![]()