Avy
Fanka BB :)
Hm... chyba powinnam się obrazićPicza z tej Avy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm... chyba powinnam się obrazićPicza z tej Avy![]()
Zeżarłabym Twoją tortillę! Nawet trzy! Ale koniecznie do tego duża milka oreoJuż nie udawaj takiej biednej. Na moją tortille pomstowałaś![]()
Przestań. Ty słyszysz co Ty mowiszHm... chyba powinnam się obrazić![]()
Czasem trzeba mieć cheat day, a czasem codziennieZeżarłabym Twoją tortillę! Nawet trzy! Ale koniecznie do tego duża milka oreo![]()
Tak, zrozumiałamEwentualnie zamiast 2gi raz iść na usg możesz zbadać progesteron 7 dni po owulce . Jego poziom świadczy o przebytej owulce bądź o jej braku.
Kurde jak to teraz czytam to masło maślaneale chyba zrozumiałaś o co mi chodziło?
![]()
Nie no... Nie mogłabym się na Ciebie obrazićPrzestań. Ty słyszysz co Ty mowisz![]()
Dobrze mówi, polać jej!Czasem trzeba mieć cheat day, a czasem codziennie![]()
Nie no... Nie mogłabym się na Ciebie obrazić![]()
Tak naprawdę to nie wiem czy luteina od 14 dc mi zablokowała, czy może przez wypadek nie miałam wcaleTeraz jak @Bolilol wspomniała o tej luteinie od 14dc ....(swoją drogą chore podejście) też grubo bym się zastanowiła nad zmianą lekarza. Ja w tym cyklu dostałam dopochwowo na 10 dni, ale mialam usg i na podstawiw tego, że jestem po owu mi przepisała, a nie od tak.
W taki sposób biorąc w ciemno możesz zablokować owulkę, szlag człowieka trafia na takich lekarzy...
Ozesz... To ja... Kto mnie kurcze nagrał?