reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
A normalnie to te dwa w podobnym tempie rosną i pękają?
Różnie to bywa, ale mam uzasadnione podejrzenie, że nie zawsze pekają w tym samym czasie, wydaje mi się, że może następować różnica dnia lub dwóch, ale to musiałabym tak autentycznie codziennie biegać na USG, żeby to sprawdzić, a w sytuacji, gdy i tak nie zajdę w ciążę w ten sposób, to mi po prostu szkoda czasu i kasy na to.

Mój jest cudowny akurat w tym. Śpimy do południa,jak nie mamy ochoty to nie gotujemy, nie sprzątamy i żyjemy w ogólno pojętym chlewie 😂
Sam nawet często mówi pierdoll to nie sprzątaj.
Wiec jak mamy ochotę to jesteśmy produktywni, ćwiczymy, jeździmy gdzieś, ale mam czas nieróbstwa i nikt się nie przypierdala.
Ojej, mamy tego samego męża chyba 🤣 u nas to samo, jest obiad to spoko a jak nie to coś się zamówi. Sprzątanie to powierzchownie a generalka jak nam się chce 🙈 czasem mamy Kenia i nie robimy nic a czasem jak dużo energii to albo lecimy na rowery albo w góry. Bardzo się dogadujemy pod tym wzgledem

Ojej, mamy tego samego męża chyba 🤣 u nas to samo, jest obiad to spoko a jak nie to coś się zamówi. Sprzątanie to powierzchownie a generalka jak nam się chce 🙈 czasem mamy Kenia i nie robimy nic a czasem jak dużo energii to albo lecimy na rowery albo w góry. Bardzo się dogadujemy pod tym wzgledem
Mam nadzieję, że to jednak nie ten sam 😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry