nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja biorę i ostatnio drinkuję malibu z sokiem ananasowym. Jeszcze żyję.Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę i ostatnio drinkuję malibu z sokiem ananasowym. Jeszcze żyję.Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
o kurde, to nie zarejestrowałam :OPisała kilka dni temu, że dostała @ dziwnie wcześnie, ale ja jeszcze liczę, że to było tylko jakieś plamienie i wróci z dobrą nowiną![]()
Ja biorę, raz wzięłam po obiedzie a potem po 2 h wypiłam z mężem piwo i nic mi nie było, ale to tak spontanicznie.Czy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
My tydzień temu byliśmy na urlopie na TeneryfieJa dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i zaczęłam urlopik.
Jutro ostatnie zakupy , pakowanie i jedziemy odpoczywać i spotkać się z rodzinką.![]()
Pocieszyłaś mnie xdW Żabce są zajebiste obiady.![]()