Lilli2
Fanka BB :)
Brałam w poprzednim cyklu i czułam się dobrze, o dziwo pms mnie nie przeczołgał. Miałam tylko mega spuchnięte piersi, ale to akurat mi nie przeszkadzało, mężowi tym bardziejKtoś brał duphaston? Miałyście jakieś skutki uboczne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brałam w poprzednim cyklu i czułam się dobrze, o dziwo pms mnie nie przeczołgał. Miałam tylko mega spuchnięte piersi, ale to akurat mi nie przeszkadzało, mężowi tym bardziejKtoś brał duphaston? Miałyście jakieś skutki uboczne?
Mnie czuję że mnie przeczolgaBrałam w poprzednim cyklu i czułam się dobrze, o dziwo pms mnie nie przeczołgał. Miałam tylko mega spuchnięte piersi, ale to akurat mi nie przeszkadzało, mężowi tym bardziej![]()
Ehh czego się nie robi dla upragnionego bobaskaMnie czuję że mnie przeczolganigdy więcej tego leku
![]()
Kiedy Wasza iui?Ehh czego się nie robi dla upragnionego bobaskamam nadzieje, że chociaż u Ciebie nie pójdzie to na marne i będzie z tego bobo
U mnie to chyba nie ma reguły, wcześniejszy cykl bez dupka był okropny pod względem samopoczucia, a ten na dupku spoko![]()
W piątek jadę na monitoring i wtedy umówimy się na iui. Obstawiam, że będzie w przyszłym tygodniu poniedziałek/wtorekKiedy Wasza iui?![]()
Byle to nie poszło na marneEhh czego się nie robi dla upragnionego bobaskamam nadzieje, że chociaż u Ciebie nie pójdzie to na marne i będzie z tego bobo
U mnie to chyba nie ma reguły, wcześniejszy cykl bez dupka był okropny pod względem samopoczucia, a ten na dupku spoko![]()
Jak patrzę na niektóre związki, to często nie ma co ratowaćOd wczoraj odkad przyjechałam dowiedziałam się o 4 długich związkach które się rozpadły. Czy Wy też macie wrażenie że.ludziom łatwiej się rozstać niż związek naprawić Lub się zmienić?
Teraz jestem w I fazie cyklu i biorę Aromek na stymulację do iui. Nie wiem czy lekarz przepisze dupka po zabiegu, bo przy poprzednich brałam progesteron Besins. ZobaczymyByle to nie poszło na marneteraz jesteś na dupku? Ile się już staracie?
No Jak nie… cały tydzień nic nie czytalamZa dużo to nie miałaś do nadrabiania![]()