Dulce123
Fanka BB :)
Miałam dlatego nie chce robić sobie nadziei dopiero 15dni po zastrzykuA nie miałaś przypadkiem zastrzyku na pęknięcie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dlatego nie chce robić sobie nadziei dopiero 15dni po zastrzykuA nie miałaś przypadkiem zastrzyku na pęknięcie?
Miałam zastrzyk na pęknięcie i nie wiadomo czy to nie jeszcze pozostałości po nim, zrobię test w poniedziałek w planowany dzień miesiączkiPrzeciez to jest wyrazna druga kreska. Dlaczego nie na nadziei?
Ja z tych, co wstają późno a chodzą spać wcześnieTosz to dzikus jakiś!Ja się często budzę ok. 5 i czuje się wyspana, ale nawet to nie przekonuje mnie do wstawania o tej godzinie
![]()
Zaczekam z gratulacjami do poniedziałku w planowany dzień miesiączkiPozytywny!Gratulacje
![]()
u nas 20 stopni na dworze a 26 w domu. Okna otwarte na oscierz i nicWitam się w piąteczek! 7 rano a w mieszkaniu już ponad 26 stopni…. za rok klime zakładam bo tak się nie da żyć!![]()
Coś w tym jestTo jest tak zaprogramowane żeby budził mamę a nie tatę.
Jeszcze 10 to bardziej ludzka godzina, ale nie 6 ranoJa chodziłam regularnie na 10 na bieganie a nie o jakieś 6. Raz z bratem poszłam i prawie zasnęłam na biurku w kancy![]()
Zastrzyk nie powinien się utrzymywać aż tak długo w organizmie. Producent deklaruje 10 dni, więc leć na betę i śmiało przyjmij gratulacjeZaczekam z gratulacjami do poniedziałku w planowany dzień miesiączki![]()
Ja bym się zastanawiała czy taka osoba nie ma jakiś masochistycznych skłonnościJeszcze 10 to bardziej ludzka godzina, ale nie 6 rano![]()
Przecież to mocna krecha jest, nie od razu będzie bordowaWidzę tam tylko lekko różowa kreskę![]()