reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Loveboiled oby okazało się, że wszystko w porządku.

Ale fajnie, że też oglądacie mecze siatkarzy. Ja pierwszy przegapiłam ale drugi też oglądałam, świetny mecz! Bardzo lubię i już od paru lat kibicuję naszym siatkarzom. Kiedyś byłam na meczu - wygrałam bilety w radiu - chciałabym znów się wybrać.

Zuzzi - ślicznie wyglądasz, szczególnie w tej czerwonej sukience.

Anney - nie dziwię Ci się, ja już naprawdę mam dość mieszkania z lokatorami. W sumie to rozumiem, że kolega chce czasem mieć gościa, ale dlatego właśnie chyba dla rodzin lepiej mieszkać osobno. My właśnie zaczynamy przeprowadzkę i dobrze. Myślałam, że w dzień będzie trochę spokoju, a okazuje się, że dzisiaj lokator nie jest w żadnej, tylko w domu. No trudno, jak się przeprowadzimy, to będzie spokój.

Czy Wy będziecie miały jeszcze jakieś USG? Ja ostatnie miałam w połowie maja i wygląda na to, że nic więcej w ramach NFZ nie przewidziano, chyba, że po terminie jak jeszcze nie urodzę.

Anney z londynu a Ty?

Jinx no nie ma to kak samemu mieszkac. Nie zamienilabym na nic innego. Co do usg to ja jwszcze jedno bede miec w 34 tyg
Love daj znac jak tam

Kasietta paznokcie faktycznie problem ale jak tu bikini ogolic ! Paznokci ginowi nie trzeba pokazywac,; po co skarpetki zdejmowac haha

Hej dziś idę pooglądać nasza Lenke <3
Love oby wszystko było ok :-*
Ja przez dwa dni miałam jakieś rewolucję żołądkowe dziś w nocy też mnie bolał...
Czy jest to możliwe że mała uciska mi żołądek i nie mogę dużo zjeść???

niuniusia, ja tez. a gdvie w londynie miesvkasz? kawa??

kaisetta, mi psioche moj m goli ;)
chce meic ladna, niech goli
;-):-) ja mam lustrzyce zaawansowana i na wyczucie sie podgalam, z jakim efektem? nie mam zielonego pojecia :eek:

love... myself o tobie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry