Pupui ja juz potem drzymnelam.. Mam nadzieje ze nocka szybko zleciała..
Dokładnie dobrze mówicie.. Najlepiej byc zdrowym i mieć zdrowa super ciąże i urodzić happy baby i sie niczym nie martwić o byc ogólnie happy.. Ale niestety zycie tak nie wyglada i przeważnie albo cos jest noe tak albo cos trzeba sprawdzać i zaczynaja sie "schody" z lekarzami, badaniami, terminami itd.. I człowiek jak piszecie wlasnie, sie musi prosic o wszystko jakby mu za przeproszeniem łaskę robili.. Czasami tylko ręce załamać..
Anney randkowanie udane to dobrze
Kasietta i paznokciach u nóg nic mi nie gadaj nawet bo moje wołają o pomstę do nieba ! Jadę na tyg do kosmetyczki cos zrobić z nimi bo ja nie dam rady.. Mi juz buty sprawiają trudność i sie musze nagimnastykować ..
Niuniuska bikini (itd...) to ja na czuja gole.. Innej opcji nie mam
Anney mojego prosiłam zeby pomógł z goleniem ale na jego obietnicach sie skończyło taki ma zapał haha

czekając na niego to bym sie niedoczekala chyba..
Ewelinka prześliczne zdjęcie i pamiątka !!!
Love uff dobrze ze nie wody

w szpitalu niech cie tam poobserwuja dobrze ..
No wlasnie z tym masowaniem krocza to kiedy najlepiej zacząć ??
Mnie moj wczoraj juz kolejny raz do szału w nocy doprowadził.. Bo wie i cały czas mu mowię ze jestem zmęczona wieczorem, ze mnie te pachwiny nawalaja i nogami lewo ruszam i cieżko mi sie w łożku ulozyc i czasami mam bezsenność okropna i wogole.. I kładę sie koło 10 juz zeby poleżeć chwile i kimono.. A ten wieczorem albo drink z kolega albo cos tam.. I zawsze jak wraca juz spać to mnie budzi i zaczyna mi cos tam gadac albo sie tak przytula ze mnie noga zaboli albo brzuch.. Palant.. A potem go zrypie to sie wydziera że nic mi noe pasuje.. I koniec końców on sie odwróci i zasypia i chrapie sobie z ja zanim sie uspokoję i ułożę i znowu usnę to mi zleci.. Dzisiaj śpię na innym łożku juz chyba bo to nie do wytrzymania.. Tłumaczenia nie pomagają a ja ze spać, odpocząć w łożku a nie... Ja nie wiem czy on nie moze zrozumieć kiedy jest czas to jest czas, a przytulać i "walac" sie na mnie to wcześniej było ok a teraz po prostu mi to nie pasuje.. Eh.. Wyleciało...