reklama

Sierpniowe mamy 2015

Planuje od 30 tc, choć w tej broszurze piszą, by to robić od połowy ciąży.

Cina ja kupiłam migdałowy do pielęgnacji skóry ogólnie, a przy okazji przyda się do krocza :-)

reklama
Pupui ja juz potem drzymnelam.. Mam nadzieje ze nocka szybko zleciała..

Dokładnie dobrze mówicie.. Najlepiej byc zdrowym i mieć zdrowa super ciąże i urodzić happy baby i sie niczym nie martwić o byc ogólnie happy.. Ale niestety zycie tak nie wyglada i przeważnie albo cos jest noe tak albo cos trzeba sprawdzać i zaczynaja sie "schody" z lekarzami, badaniami, terminami itd.. I człowiek jak piszecie wlasnie, sie musi prosic o wszystko jakby mu za przeproszeniem łaskę robili.. Czasami tylko ręce załamać..

Anney randkowanie udane to dobrze :)

Kasietta i paznokciach u nóg nic mi nie gadaj nawet bo moje wołają o pomstę do nieba ! Jadę na tyg do kosmetyczki cos zrobić z nimi bo ja nie dam rady.. Mi juz buty sprawiają trudność i sie musze nagimnastykować ..

Niuniuska bikini (itd...) to ja na czuja gole.. Innej opcji nie mam :D

Anney mojego prosiłam zeby pomógł z goleniem ale na jego obietnicach sie skończyło taki ma zapał haha:D czekając na niego to bym sie niedoczekala chyba..

Ewelinka prześliczne zdjęcie i pamiątka !!!;)

Love uff dobrze ze nie wody ;) w szpitalu niech cie tam poobserwuja dobrze ..

No wlasnie z tym masowaniem krocza to kiedy najlepiej zacząć ??

Mnie moj wczoraj juz kolejny raz do szału w nocy doprowadził.. Bo wie i cały czas mu mowię ze jestem zmęczona wieczorem, ze mnie te pachwiny nawalaja i nogami lewo ruszam i cieżko mi sie w łożku ulozyc i czasami mam bezsenność okropna i wogole.. I kładę sie koło 10 juz zeby poleżeć chwile i kimono.. A ten wieczorem albo drink z kolega albo cos tam.. I zawsze jak wraca juz spać to mnie budzi i zaczyna mi cos tam gadac albo sie tak przytula ze mnie noga zaboli albo brzuch.. Palant.. A potem go zrypie to sie wydziera że nic mi noe pasuje.. I koniec końców on sie odwróci i zasypia i chrapie sobie z ja zanim sie uspokoję i ułożę i znowu usnę to mi zleci.. Dzisiaj śpię na innym łożku juz chyba bo to nie do wytrzymania.. Tłumaczenia nie pomagają a ja ze spać, odpocząć w łożku a nie... Ja nie wiem czy on nie moze zrozumieć kiedy jest czas to jest czas, a przytulać i "walac" sie na mnie to wcześniej było ok a teraz po prostu mi to nie pasuje.. Eh.. Wyleciało...

Bunia ja tez padam wieczorem i ani mi w głowie rozmowy, ze o bara bara nie wspomnę ������

widac cos?
image.jpg
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 101
  • image.jpg
    image.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no bara bara to mamy co kilka dni.. Ale juz nie to samo hehe.. Ani to sie ulozyc wygodnie ani co :D
Ale mam takie dni coraz cześciej ze 10 i padam i po prostu musze sie położyć..
Widać widać kruszka wlasnie czytam..

No wlasnie przez to ułożenie, a właściwie jego brak to mi się nie chce. Trochę się zmuszam, bo wiem, że będę żałować jak mnie chęć złapie, po chwili się rozkręcam. Ale sama nic nie inicjuje, aż dziwne ;-)

Macie dziewczyny tempo!!!

Cinamona, gratulacje dla Mai, cierpliwosc sie oplacila. Nastepny raz za 3 lata, hahaha :-)

Anney, zazdraszczam randkowania, u nas raczej dlugo nie bedzie takiej opcji... Chyba, ze lunchyk w romantycznej scenarii marketu budowlanego.

Evelinka, cudownie wygladacie!!! Piekna pamiatka.

Love i Borysiatko, szpital niefajny, ale lepiej pod opieka w razie czego.

Bunia, nie martw sie mezem, to chyba nieczesty przypadek, ze inteligencja emocjonalna im sie w tym czasie rozwija, u nas wrecz przeciwnie, jakas pomrocznosc napadla mojego w tej kwestii.

Odnosnie libido - niestety 2 trymestr sie skonczyl i u mnie znowu dolek :-(

Pupui, masz tyle energii, ze jak skonczy u siebie to zapraszam do Warszawy, moja ekipa chyba luzniej pracuje od ciebie.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!!!!!!
Mysmy dzis byli na imprezie plenerowej, koniki, kurki, kroliczki, ognisko i takie tam, chlopcy zachwyceni. Zaraz chyba wszyscy padniemy spac, dobrze, ze ten tydzien taki krotki, a weekend taki dlugi :-)

reklama
Love super ciesze sie ze wszystko dobrze !!!:)

Magdus a wtedy to gwałc ile chcesz, po takim zakazie to sama bym sie rzucała.. Po za tym tak mówią ze jeju seks w ciazy cudowny bo ciąża juz jest wiec niespodzianek nie ma i mozna wszystko i ohohoho.. A tak naprawde to tak sie nie da, tak sie nie da, to brzuch przeszkadza, to młody kopie i mnie rozprasza, to ochoty brak mimo zeby sie chciało, no pachwiny bolą albo nogi, to plecy... Ach :D niedogodzi ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry