reklama

Sierpniowe mamy 2015

także licze na to ze wszystko pojdzie dobrze i wlasnie kontroowac będę sama tętno dziecka i to co się ze mna dzieje.
Dokladnie. Patrzec I aprawdzac.
Ja ansolutnie nie twierdze, ze w Polsce nie ma zaniedbań, bo sa i to dużo, ale na szczęście na mniejsza skale niż tu.
Bo tu zawsze jest wszystko freaking fine!

reklama
Cinamonowa ja tez muszę leżeć przy małej i ja usypiać wiec tez będę z dwójka leżała :)

Anney o moich teściach mogłabym napisać książkę ;) teściowa podobno jak z moim M kiedyś na spacer jechała to tak sie zapatrzyła na wystawę sklepowa ze jej dziecko z wozka wypadło ;) wole nie ryzykować.

Hahahahahahahahahahahahaahaha

Zaraz się wsciekne. Łapią mnie skurcze i jeszcze ten ból pleców na dole co 3-5 minut po ok 1-2 minuty, mówię to m, a on przycisz telewizor, mówię mu że mam skurcze, a on a co ja mam zrobić współczuć Tobie, przecież nic nie poradze. No jasne, idź spać najlepiej tak!!! A nie wiem co z tymi plecami.

Cinamona a czy macie czas dla siebie? Tylko dla waszej dwójki badź trójki?
Zgadzam się z tym odreagowaniem i uważam,że ten sport jest świetnym sposobem (sama uwielbiam skłosza i wiem,że cudownie mozna dzieki niemu wyładować złe emocje), pytanie tylko czy w jego zyciu istnieje tylko praca i koledzy, czy dla was też jest czas, bo jesli nie to może rodzić frustracje.

Amor, nie myśl o tym, najważniejsze jest pozytywne myslenie. Osobiscie uważam,że fakt iż czeka się na pierwsze dziecko jest plusem, bo obawa przed niewiadomym jest lepsza niż wiadomym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry