reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Oj pupi biedactwo :-(

No najgorsze że na początku zawsze jest ładnie pieknie a później dopiero wychodzi na kogo się trafi. Nie no mój też jest kochany i wogole ale nieraz ma te swoje odchyły ale narzekać nie mogę;-)
Daria czekamy..
Ja uciekam spać, pa do jutra;-)

pupui - ech... trzymaj się dzielnie...

Daria... czekamy na wieści...

Ja na swojego M. nie mogę narzekać ciągle pyta czy czegoś mi nie trzeba, przynosi owoce i spełnia moje różne zachcianki. Wiadomo, że czasem mnie wkurza... ale zaraz zrobi kocie oczy i wszystko mi przechodzi.

co do pisania i leżenia. staram się unikać takich sytuacji, ale czasem zapominam :zawstydzona/y:

Aneey, wlasnie mi gin tlumaczyl ze nasienie powoduje skurcze macicy, ze dziala jak tabletki poronne..

Co do komputera, unikam kladzenia na brzuch ale to pewnie dlatego ze rzadko uzywam, wole telefon ;)

Wlasnie wróciłam od lekarza. Udało mi sie dostac do polskiego. Z moim maluchem wszystko ok. Krwawienie wciaz mam- lekarz nie wie skad. Przebadała, pomacala, zrobila USG i wszystko jest ok. Dostalam progesteron dopochwowo, nakaz odpoczynku, lerzenia i uśmiechania sie plus pozytywnego myślenia. Oczywiscie zwolnienie z pracy na dwa tygodnie.

Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Cały dzien jak na szpilkach siedziałam. U lekarza w gabinecie wyłam bita godzine a pozniej kolejna godZine w metrze w drodze do domu...

Ale za to widzialam moje maleństwo pierwszy raz! Wczesniej był tylko pęcherzyk. Maluch ma wielkość na 6 tyg a nie 7 jak według wyliczeń od miesiączki. Teraz moj skarb ma 3,7 mm i bijące serduszko ( jeszcze nie slychac ale widac jak bije!) jezu znowu płacze.....

Nawet nie wiecie jak to dobrze was miec. W UK mam tylko meza a w was czuje wsparcie. Bardzo wam dziekuje! Jestescie kochane !

Daria

reklama
Anney w sensie ze co robic ? Bo chyba w ciazy mi mozg odebrali i nie kumam :D

Pogadalam z m to mnie prztulil ;) ogolnie on wszystko wie.. jest typem pedanta a ja nawet naczyn do zmywarki nie wsadze.. a jego wkurzaja takie *******ki na moje nieszczescie ;)

Anney o ja Cie.. czekam na streszczenie !

Daria jak tam ?

Pupi mam nadzieje ze to tylko teraz w nerwach ?

Daria kamien z serca ! Ciesze sie . Lez i odpoczywaj.
Fajnie ze masz pl gina ;) ja bym musiala do londynu leciec ;(
Bardzo sie ciesze ze zobaczylas serduszko ! Tylko czemu tylko na 2 tyg zwolnienie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry