Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lunka, seba nakręcił kawałek przy 8cm haha nie
Chcecie tego widzieć!
Haha
Blerka, juz pod ktg? (Swoją droga rodzic z ktg to masakra. Jesli macie możliwość, chodzic, skakać i jeszcze raz sie poruszać. Jakkolwiek, byleby sie ruszać. Ja byłam uziemieniona k na pewno fo spotęgowało bol kręgosłupa) idenoposac wam porod.
Zuza, na cztery! Chcesz mieć łatwiej? Serio to działa. A jeszcze jak sie kolana rozstawi szerzej... W momencie skurczu, cieżko sie pózniej podnieść, różnica jest duża.
U mnie nic się nie zmienia, żadnych częstszych skurczy. Może w nocy...? A dajmy na to zaczął mi się poród, to dziecko się bardziej czy mniej rusza? Bo młoda dość dzisiaj szaleje
kurde moze faktycznie polaczymy sily i bedzie przyjemnosc dla wszystkich, dla mnie podwojna jakby sie cos ruszylo
ale tak szczerze, to tak mnie w tym momencie wszystko boli ze biedak niech mnie lepiej nie dotyka