• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Evelinkua, dokonałaś czegoś niesamowitego! Oby maluchy były zdrowe.

Wczoraj się zważyłam i mam 1kg do wagi sprzed ciąży :) czyli jeszcze 10 i będzie super:p

Kasietta - super z ta waga, ale widzę ze potrzeba jak u mnie ;) ja też się wczoraj zwazylam i do wagi sprzed ciąży mam - 3,5 a liczyłam na duuuuzo mniej :( tez jeszcze 10 i będzie ok ;) a 20 i będzie idealnie :)))

reklama
Witam

Nikt sie dzisiejszej nocy nie rozpakowal?

Lucalew Magdus jak tam u was?

Lunera oj tam szkoda gadac. Wczesniejsza noc mialam do dupy bo spalam 3x po godzinie a reszte spedzilam na karmieniu malego. Dzien tez byl ciezki bo maly ciagle glodny. Zjada mi z dwoch piersi i ledwo na godzine starcza. Nie wiem czy to ta pogoda czy jakis kryzys laktacyjny. W dzien tez nie mam jak sie polozyc bo trzylatek w domu. A na koniec maz mnie wkurzyl bo przylazl o 18 zjadl i mowi ze jeszcze do firmy idzie bo musi cos dokonczyc wiec od switu do nocy sama i wszystko na mojej glowie. Cale szczescie dzis troche lepsza nocka. Takze Cinamona wiem co czujesz i jesli ci to pomoze to nie jestes sama

Kasietta to super z waga. Ja mam jeszcze 2kg do wagi sprzed ciazy. A ogolnie to 8 do zrzucenia

Hej Żuczki!

Cinamona - narzekaj ile Ci potrzeba... :)
Zuza, Akuku, Lilija - jak tam noc?
Kasietta - wow! nieźle z wagą... Mi zostało jeszcze 4kilo do wagi sprzed ciąży... ale wygladam kiepsko... Kościotrup z flakiem zamiast brzucha...
Marand - mi Vinci też dwa cycki opróżnia. pokarm niby mam... ale nie wiem czy właściwie treściwy. Głodny chyba nie jest bo śpi... Ciągle się zastanawiam czy nie jem za mało, czy zdrowo i w ogóle. Obawy o wszystko.

Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry