Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Narwszcie zwolnilo miejsca dla mnie po 4h czekania i juz jestem na porodowke, sprawdzają ktg i za 30 min przebijają wodę i o 16 tej dostane oxy w kropowke. Położona mówiła ze urodze najwyżej dziś w nocy / wczesne rano.
My dalej na sali przejściowej.. Noc minęła niby szybko.. Ale tutaj ci spokoju nie dadzą bo non stop ktos przychodzi.. To cukier to cos tam to jakis dr..
Trochę podpalam ale nie wygodnie mi cos.. Moj biedny na krześle drzymie i czuwa..
Cc miało byc jeszcze w nocy ale to jakis przypadek był, to rano przyszła zmiana dzienna inspirowana planowe robia.. Ale podobno koło południa mamy sie juz "doczekać".. U nas 9ta..
Kroplówka leci cały czas, ciśnienie w normie, mały na ktg tez miarowo o spokojnie wiec czekamy..
Ja juz głodna jestem mimo kroplowy czuje juz ssanie Eh.. Pic mi sie chce masakrycznie ale nie moge i D..pa..