Amor obrazek boski haahahaha.
U nas dzis super dzien. Bylismy na wystepach od 11.30 a w domu o 18. Viki i Alex uczestinczyli w wystepach.. Viki u takiego cyrowca..a alex u cowboya
Alex poszedl na wystepk ktory wczoraj widzial i wiedzial co bedzie robil -Ale poszedl, u niego to duzo !
Alicje karmilam dwa razy w trakcie na stojaco. A tak to spala w wozku mimo ze bylo mega glosno. Emis te usnal
No i dzien minął mega szybko ale tez bardzo pozytywnie
Usmialam sie na wystrpach, puszczali super teksty i mimika twarzy itd.. no booosko ! Ja lubie takie wystepy.
Blerka dziewczyny maja racje nieprzejmuj sie tym o czym zapomnisz. Nie robisz tego celowo. Ja tez zapominam o roznych rzeczach ale staram sie najmocniej jak moge. Ty rowniez.
Kurde tak mysle z tym moim jedzeniem i chyba bede sobie rano owsianke szykowac ... pozniej mycie ubieranie i zjem letnia na szybko moze.. i nie wiem chyba jakas kanapke rano tez zrobie by moc później zjesc np w trakcie karmienia ali.
Problem w tym ze ja juz prawie glodu nie czuje..
M osttani tydz bedzie pracowal od pn do pt.. pozniej juz 4/4 tylko ze nocki.. ale damy rade.
Alicja cos dlabo kontakt wzrokowy lapie... mowie do niej a Ona rozglada sie wszedze az trzesie glowka. Ale jak w koncu mnie zobaczy i sie zapatrzy jak mowie to slucha patrzy i usmiech.. tylko czemu oba sie tak rozprasza i czesto zamiast w oczy parrzy gdzies w nade mna ? Albo z boku.