reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku u nas na takie jak Ty mowi sie 'nie do zdarcia' :-) Ciebie to nikt nie pobije, aparatko :-)
Zakopanem !!!! Wprawdzie spedzilam tam tylko 4 dni.... Pojechalismy na mini podroz poslubna z moim, ale wiecej urlopu by nie dostal. Chcielismy gdzie indziej bo Zakopane bylo dla nas przereklamowane strasznie. Ale pojechalismy i sie zakochalismy :-) Czesto wspominamy, ze pojechaloby sie :-)

reklama
Akuku nie wiem jak ty rano zwlekasz sie z lozka skoro po nocach tyle siedzisz. I do tego 3 dzieci w domu. Wow. Ja pojde spac po 24 i rano nie moge sie obudzic ale to tez pewnie przez to ze kilka razy w nocy sie budze i wstaje do corki, ktora niestety spi beznadziejnie. Chyba od urodzenia nie przespala jeszcze calej nocy. A ma juz 2 lata! Zastanawiam sie co to bedzie w sierpniu... Wstawac do maluszka i jeszcze do niej, nieeeeee.....

Anney super ze tak sie przejeli i beda na ciebie chuchac i dmuchac.

Jinx ciesze sie razem z toba, ze wszystko ok. No i juz za dwa tyg kolejne ogledziny :-))))

tak tak tak, Zakopane fajne jest :-)

Ja dzisiaj po poludniu ide do gina. To ta wizyt na ktora umowilam sie w zwiazku z ta infekcja. Co prawda po tych lekach ktore mi dali na ip juz mnie nie swedzi ale wydaje mi sie ze uplawy jeszcze nie sa takie jak powinny wiec wizyty nie odmawialam i ide dzisiaj. Mam nadzieje ze zrobi mi usg, ot tak zeby podpatrzec baka :-)

a wogole to mam dzisiaj ambitny plan posprzatac chalupe, dlatego znikam i sie za to biore

dziewuchy! jesteście niemożliwe!!! Wczoraj przecież tu zaglądałam a dziś po prostu nie idzie nadrobić!

Akuku - przepiękny tort!!! narobiłaś sie... A przepis na pierogi z maszyny do chleba to dobrze zapamiętałam, ze do Ciebie się trzeba uśmiechać? ja poproszę... :)

mój pęcherz osiągnął wielkość pół szklanki. dramat. mam dosyć biegania do WC...

Dobrego dnia!

dzien dobry, a move i dobry wieczor ;) spalam prosze pan cale 1.5h. nie moge zasnac. boze swiety, tego jeszcze nie bylo :rofl2:

akuku, o! ile nas tu trojmiastowych jest! na pewno si espokamy. wiem to.

niepokoi mnie milczenie starajacej....

Witam sie i ja. Od wczoraj od 17 nie mam uplawow ale praktycznie caly czas odpoczywam. Ja do Trójmiasta też mam w miarę blisko, mieszkam w okolicach Sztumu ale więcej powie Wam Malbork.

Akuku rozbawiłas mnie do łez, dziękuję krejzolko. Kocham takich wesołych ludzi

Byłam u lekarza z ta noga i jutro będę miała robione usg czy napewno nie ma zakrzepicy.

Przyszedł tez list ze szpitala i wreszcie zobacze swoja fasolke, beata88 jakbys mogła dopisać 23.01

Nawet się trochę zdziwilam ze usg bo z tego co wiem można tez poprostu zrobić test krwi, ale dobrze ze i tak to w ogule sprawdzaja, ale pewnie gdyby nie to ze jestem w ciąży to by to olali.

reklama
Znając służbę zdrowia to zapewne by było jak piszesz. Ja chodzę teraz do ordynatora no i widziałam jak się mną zainteresował w szpitalu. Traktują wszystkich przedmiotowo...

Do góry