reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przepraszam że dopiero teraz pisze ale posiedzialam trochę u rodziców. Po wizycie jestem mega zadowolona i uspokojona. Pęcherzyk ma ponad 12mm co prawda zarodka nie było jeszcze widać ale pan doktor powiedział ze wszystko rozwija się prawidłowo i wygląda tak jak powinno. Mam brać nadal kwas foliowy, gdyby brzuch mnie bolal to mogę wsiąść nospe a i dostalam duphaston zeby zapobiec ewentualnemu poronieniu. Kolejna wizyta 07.01 :-)

Starajaca wejdź na strone babyboom i na samym dole na stronie glownej masz suwaczki tam klikasz i po kolei ustawiasz, wybierasz tlo, suwak i wpisujesz dane. Jak juz stworzysz suwaczek to kopiujesz strone, kod ktora Ci sie generuje i potem w swoim profilu w signaturze wklejasz w odpowiednie miejsce i zatwierdzasz przyciskiem wgraj a potem zapisz i tak codziennie, powodzenia. Jakbys potrzebowala pomocy jeszcze to daj znac

Fiołeczka, Starająca gratuluję dobrych wieści :-)

Starająca suwaczki możesz też znaleźć po prostu w Internecie, wpisz suwaczki ciążowe a potem robisz jak pisała Lucalew.

Dziewczyny pomyślcie o mnie jutro bo zaczynam się denerwować ....:)

reklama
Do góry