marcelek1234567
Zaangażowana w BB
Hej dziewczynki, długo mnie nie było, czy jest ktoś w 5 ciąży jak ja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, czyli to twoja 5c? Aga
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???My juz po krzywej cukrowej i po śniadaniu.. Masakra tak mi sie chce spac ze szok
Pogoda piękna, dzieciaki leniwe i. wola na podwórku w pingla lub siatkę pograć nóż wziasc sie za lekcje. Mówią ze zrobią po obiedzie. Po obiedzie znów cos i tak się kumuluje materiał..... Brak slow.
Mala coraz częściej daje znać o sobie a ja czatuje na vinted i czekam na paczki [emoji4]
Hej. Ja dzis bylam na tym badaniu to mi nie chcieli zrobic bez skierowania mimo ze prywatnie robie. U was też takie cyrki???
I jeszcze nie moge miec tego po 1h tylko ten 2godzinny. Kiedy to się zmienilo????
No właśnie. Przeciez i tak i tak place. Ale 3 punktowe to sie chyba robilo jak bylo to 2 punktowe podejrzane prawda???Nie wiem czemu tak u cb jest, dziwne
Ja mialam skierowanie na nfz 3 punktowa. Ale.myślę ze prywatnie tez powinni robic bez problemow. Przeciez to ważne badanie.
U nas stoi sie na dworze na parkingu. Duszno w maseczce, nie ma gdzie usiasc, slonce grzeje, nikt kobicinie z bębenkiem nie ustąpiCiekawe jak będzie u mnieniby laboratorium czynne niedaleko i badanie muszę zrobić za dwa tygodnie to i tak czuje się niekomfortowo
ze będę musiała w przychodni tyle siedzieć
![]()