Mystic87
Fanka BB :)
Bedzie dobrze! Daj znac jak sie czegos dowieszNo ja już magnez i nospe długo biorę przez twardnienie brzucha właśnie... No nic zobaczymy co powie lekarz. Dziękuję dziewczyny za podtrzymanie na duchu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze! Daj znac jak sie czegos dowieszNo ja już magnez i nospe długo biorę przez twardnienie brzucha właśnie... No nic zobaczymy co powie lekarz. Dziękuję dziewczyny za podtrzymanie na duchu.
Ja po I trymestrze w którym wrzuciłam 6kg bo nic nie mogłam jeść ani pić, nie mogę już na nic narzekać. Apetyt mam. Jeść mogę. Zgagę miewam tylko jak za długo nic nie zjem. Uffdziewczyny jak u was z apetytem? Ja tylko małe porcje mogę przyjmować bo zgaga- moja ciążowa udręka, mnie wykańcza![]()
Waga bardzo mi skacze, w niedziele miałam +10kg a od paru dni mam +9kg, myśle ze woda się zatrzymuje i stąd te różnice.A jak ogólnie Wasza waga? Ja ostatnio miałam 5 na plusie, sama jestem ciekawa ile teraz będzie![]()
Ja jestem w 31 tc I mam + 4kg. Za 1.5 tyg zobaczę czy coś więcej będzieA jak ogólnie Wasza waga? Ja ostatnio miałam 5 na plusie, sama jestem ciekawa ile teraz będzie![]()
Najlepsze ujęcia robią między 28-32 tygodniem. Dzidzia wtedy jest już trosze otłuszczona i nie da dużaDziewczyny a wracając do tematu USG 4 d to je się robi w jakim chce się okresie ciąży czy konkretnie w jakichś tygodniach?
Mam to samo... 3 trymestr i są dni jak Młodej nie ma w domu, potrafię z łóżka nie wyjść... Straszne to jest.Staram się ruszać codziennie. Chociaż jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki od 3 trymestru zdarzają się dni, kiedy się nienajlepiej czuję. Wtedy odpuszczam.