MtV
Fanka BB :)
Mam tylozgiecie i zawsze miałam badanie przez powłoki, ale jestem tez dosyć szczupłaCoś czytałam ze przy tylozgietej czasem jest wykonywane przez waginę, bo przez powłoki może być nie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mam tylozgiecie i zawsze miałam badanie przez powłoki, ale jestem tez dosyć szczupłaCoś czytałam ze przy tylozgietej czasem jest wykonywane przez waginę, bo przez powłoki może być nie widać
ja mam tylozgiecie i mi poki co robi kazde badanie usg dopochwowe .Coś czytałam ze przy tylozgietej czasem jest wykonywane przez waginę, bo przez powłoki może być nie widać
Ale tym razem bedzie dobrze!Baaardzo bym chciała iść z nim, ale nie pozwalajązawiezie mnie i będzie musiał czekać w aucie. I może to głupie, ale bardzo się tego boje, że nie wejdzie ze mną... Przy drugiej ciąży, gdy uslyszałam diagnozę o chorobie syna, był ze mną, a teraz się boję, że jak będzie znów coś nie tak to będe sama..
Tez jestem po trzechJa tez jestem szczupla ,ale po trzech ciazach mam za duzo skory na brzuchu,wiec moze dlatego robi mi przez pochwę...
Ale Ty pewnie nie masz tyle skory co jaTez jestem po trzechAle prenatalnego chyba jeszcze nie miałaś? Bo ja mówiłam dopiero o pierwszym prenatalnym
Ja rejestrując się na badanie mialam jasno powiedziane,że Dr nie przyjmuje z partnerem/że jest wyczulony w tej kwestii i mam się tego trzymaś. Niestety takie czasyCzy idziecie na prenatalne ze swoim partnerem?
DziękujęAż się wzruszyłamgratulacje!
Ja miałam przez powłoki brzuszne i było wszystko super widać, a jestem w 11+2On chce,a ja nie
Tak apropo-Prenatalne robi sie przez powloki brzuszne?![]()