Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze w dwupaku. Jak się samo nie zacznie, to w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala. Ja nawet przepowiadających jakoś nie odczuwam. Jedynie lekkie kłucie w pochwie. Może jest nadzieja że choć szyjka dojrzewa.Hej, jest tu jeszcze jakaś mamusia oczekując porodu? Ja mam termin na niedzielę. ver6ena zdarzają się przepowiadające ale póki co cisza.
kucie u mnie znaczyło że szyjka się otwiera, wierzę że uda się jeszcze samoJa jeszcze w dwupaku. Jak się samo nie zacznie, to w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala. Ja nawet przepowiadających jakoś nie odczuwam. Jedynie lekkie kłucie w pochwie. Może jest nadzieja że choć szyjka dojrzewa.
To pewnie w dzień odsypiasz? Też miałam takich kilka nocy, że mało spałam.ja 38+0 dziś i kilka swoich objawów widzę. Całą ciążę super spałam, a ostatnie kilka dni ani zmęczona nie jestem w nocy ani spać, ani drzemki nic… powoli do przodu![]()
O to też już lada chwila. Ja to się nie mogę doczekać. Tak mi się ciezko chodzi i robi cokolwiek..Ja dzis 39+1. Też czekam, aż coś się zacznie![]()
A bierzesz jakieś wspomagacze typu herbatka z liści malin, daktyle, wiesiołek?Ja jeszcze w dwupaku. Jak się samo nie zacznie, to w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala. Ja nawet przepowiadających jakoś nie odczuwam. Jedynie lekkie kłucie w pochwie. Może jest nadzieja że choć szyjka dojrzewa.
Szczerze mówiąc nie. O tych liściach czytałam że mogą więcej negatywnych skutków mieć dla samopoczucia niż pozytywnych dla wywołania ciąży, daktyli nie lubię. Jedynie ten wiesiołek mnie kusi.A bierzesz jakieś wspomagacze typu herbatka z liści malin, daktyle, wiesiołek?
O jakich skutkach czytałaś? Ja pije od 2 tyg i czuje się dobrze. Przy poprzednich porodach chyba pomogło bo było dość sprawnie.Szczerze mówiąc nie. O tych liściach czytałam że mogą więcej negatywnych skutków mieć dla samopoczucia niż pozytywnych dla wywołania ciąży, daktyli nie lubię. Jedynie ten wiesiołek mnie kusi.
Więcej w tym artykuleO jakich skutkach czytałaś? Ja pije od 2 tyg i czuje się dobrze. Przy poprzednich porodach chyba pomogło bo było dość sprawnie.