• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Spóźniający się okres

imazzur

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Proszę o poradę. Ostatni stosunek seksualny miałam 2 miesiące temu, od tego czasu miałam 2 normalne obfite i bolesne okresy, a sam stosunek był zabezpieczony prezerwatywą i nie było „dojścia w środku”. Dziś spóźnia mi się okres. Proszę uspokojcie mnie trochę bo jestem przewrażliwiona, czy w mojej sytuacji mam o co się martwić ?

reklama
Cześć dziewczyny. Proszę o poradę. Ostatni stosunek seksualny miałam 2 miesiące temu, od tego czasu miałam 2 normalne obfite i bolesne okresy, a sam stosunek był zabezpieczony prezerwatywą i nie było „dojścia w środku”. Dziś spóźnia mi się okres. Proszę uspokojcie mnie trochę bo jestem przewrażliwiona, czy w mojej sytuacji mam o co się martwić ?
Nie. Nie da się zajść w ciążę 2 miesiące po stosunku.

Nie jesteś przewrażliwiona tylko literalnie niedoedukowana. Zacznijcie w tej swojej nastoletniej nomenklaturze nazywać rzeczy po imieniu a nie się mizdrzyć nad własną ignorancją… no jak myślisz - masz się czego bać? 🤦‍♀️

Nie jesteś przewrażliwiona tylko literalnie niedoedukowana. Zacznijcie w tej swojej nastoletniej nomenklaturze nazywać rzeczy po imieniu a nie się mizdrzyć nad własną ignorancją… no jak myślisz - masz się czego bać? 🤦‍♀️
Jestem dorosła. Szukam tutaj osób które mnie uspokoją i doradzą, oraz tego oczekuje wstawiając tutaj zapytanie

Jestem dorosła. Szukam tutaj osób które mnie uspokoją i doradzą, oraz tego oczekuje wstawiając tutaj zapytanie
Czyli zakres wiedzy na poziomie czwartej klasy podstawowej powinnaś mieć.
Wnosząc po tym ile wątków na temat możliwych (niemożliwych) ciąż zakładasz to raczej już powinnaś rozumieć proces zachodzenia w ciążę, tym bardziej mając zdolności kognitywne osoby dorosłej…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry