• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka nie panikuj, pprzyrost bety jest też indywidualną sprawą. Skonsultuj z lekarzem, niech ci zrobi usg. Moja beta 2 dni przed # wynosiła ponad 3000 (z terminu @ 6 tc). Najważniejsze że rośnie! Przestań się denerwować.

15dpo było 825
24dpo milam 5826

jak dla mnie owulke miałaś 20dc wiec masz dobry wynik

[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD="width: 150"][/TD]
[TD="colspan: 3, align: left"]http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tu sprawdź (daj 1 wartość przyjmując za owolka była w 20dc

Ostatnia edycja:
Ewelinka przestań sie tak stresowac bo to nie pomoże Fasolce, jeśli chodzi o bete to jesteś juz w późnej ciąży, widzisz ze takie zdanie ma każda z nas i nie są to wiadomości wyssane z palca! Kochana będzie dobrze!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam.
Kochane przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd wtryniam się na Wasze forum, ale chciałabym Was zaprosić na mojego bloga.
Wraz z przyjaciółkami stworzyłyśmy stronkę, na której prezentujemy nasze "dzieła". Większość z nich to obrazy, pamiątki ślubne czy komunijne, metryczki haftowane, jednak są i cudowne wózeczki ze wstążek, bukieciki i podusie.
Zapraszamy do obejrzenia i "ewentualnych" zamówień :)

ADRES BLOGA
BEB.cross-stitch

Tam również wszelki kontakt do nas.
basia3006@op.pl.
ZAPRASZAM!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry