reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

2014-03-06 16:10
5826
2014-02-28 15:05
825
2014-02-19 14:49
0

nie pomyliłam się ;-)

owulka 10.02 była mniej więcej

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-) juz po pracy,zaraz zabieram się za porządki,bo w końcu trzeba to zrobić:szok:

jak na razie żadnych więcej plamień,tylko to co wczoraj zauważyłam. Dziś na korytarzu w szpitalu spotkałam moją gin i jej pow o tym. stwierdziła,że mam jutro zrobić test i jeśli pozytywny to w połowie maja mam się zgłosić do niej,bo na razie i tak za wcześnie by cokolwiek stwierdzić. wg. niej to prawdopodobnie ciąża... zobaczymy jutro.

ewelinko
z tego co pamietam to w tym tyg juz sie nie powinno robic bety. zobaczysz martwisz sie niepotrzebnie. tzrymam kciuki.

Ewelinko USPOKÓJ SIĘ:-D
Będzie dobrze.

Nie mogę uwierzyć że tak zajebiscie urosły. Gin też zapytał się o jakieś dolegliwości, powiedziałam, że praktycznie poza lekkim bólem jajnika to nic, poza tym, że ostatnią tabletkę clo odchorowałam, powiedział, że to dobrze bo oznacza że organizm prawidłowo zareagował na hormony z zewnątrz.

Ulenka, - &&&&

Zaraz mnie coś trafi. Tyle napisałam, a wszystko mi się usunęło ;/

Liscia, dziękuję że się pytasz :* Z Oliwką o wiele lepiej, ale trochę jeszcze ma tych plam i nie za bardzo daje się dotknąć. Staram się dużo nawilżać ją kremami.

Karolcia :* Nic mi się nie chce robić. Ładna pogoda, to uprałam ciuchy, posprzątałam w mieszkaniu ile dałam rady i byłam też na zakupach. Kupiłam prawie wszystko, ale resztę M dokupi, bo nie dałam rady. Jestem zła z zakupów, bo od wczoraj chce kupić pierś, a nie ma. Wczoraj po 12-tej byłam w sklepie już nie było, a dzisiaj poszłam przed 10-tą i też nie było ;/ Babka powiedziała, że były od 7-8-mej i trzeba było przyjść o 7-mej. Ta jasne już lecę. Nie mam co robić tylko zostawić same w łóżkach dzieci, a ja pójdę na zakupy. Trudno jak się nie kupi piersi to co innego zrobię.

Aschlee,jak się czujesz Kochana?:*

Motylku:* Mychunia:* Ewelinka:*

Laleczko, a jak z Tobą? Już dawno nie pisałaś.

Watpliwosci, jak tam samopoczucie?:*

Witam się popołudniowo Dziewczyny :-)

Uleńko - nie mogę się doczekać Twojego testowania, mam nadzieję, że przed pracą się dowiem - bo nie wiem jak wytrzymam 8 h bez wieści :-D niczym jakbym sama to przeżyła:-D
No nic, ale to świadczy o tym, że się z Wami bardzo zżyłam :-)

Jołasia trzymam kciuki za pęcherzyki ! && i oby tak trzymać ;-)

Mychunia jak samopoczucie?:-)

MotylkowaOna przesyłam całusy :*:*

Ewelinko ja wierzę, że wszystko jest dobrze! :tak: kciukasy &&!

Malusiolka tak to bywa przed świętami :-D u mnie w sklepie to od 11.00 już nie ma ani ani marchewek, ani pietruszki, ani selera, a kapusta schodzi kilogramami...jednym słowem coroczny świąteczny szał:baffled:

Ostatnia edycja:
Maluś, - t fajnie, że z małą lepiej.

Co do świąt. Ja z tą nogą nie wiele mogę. Dobrze, że okna ruszyłam wcześniej. Mięso już porobione w zamrażalce. Bigos dziś ugotowany. Jakoś dałam radę. Z ciastami będzie problem. Może M zaprzęgnę.

reklama
Do góry