Tabasia u mnie beta ponad 50zł to troche dla mnie koszt jeśli wyjdzie że jednak nie i zaraz po tym dostane @ (będę żałowała że nie poczekałam dłużej) więc wolę poczekać jeszcze te kilka dni i jak bede w ciąży to wydaje mi się że wtedy test pokaże II. Daje sobie tydzień jeśli do tego czasu nie dostanę @ to zrobie test a z kolei jeśli nadal będzie I po tym czasie to wtedy tą betę zrobię - bo jak do tygodnia nie dostanę @ to już jakaś u mnie anomalia będzie

nigdy tak nie było więc jeśli nie ciąża to będę musiała zrobić badania hormonalne....
Jeśli się teraz nie uda to i tak cieszę się że już nie czytam forów tylko również uczestnicze

od razu fajnie się poczułam jak odpowiadacie na moje posty

bo o staraniu się wie tylko mój mąż (nie chce sie tym chwalić narazie) a wiadomo jak to z facetami - udaje że wszystko gra i nie nakreca sie tak jak ja

czuje ze jak nie teraz to za miesiac i w nastepne bede probowac dalej (tzn nie sama tylko z mezem heh - tyle ze on nie lubi takich szczegółów typu - kochaj się ze mna dzis bo mam owulacje

nie lubi sie nakrecac, wiem (bo go juz znam troche) ze tak samo mu zalezy jak mi ale on tak jakby ma inne podejscie "kiedys sie uda" - a ja już bym chciala

bedziemy walczyć
Najpierw sie poprostu nie zabezpieczalismy potem jeszcze dodatkowo (przepraszam ze w ten sposob) "do konca" teraz juz konkretnie - daje sobie czas do konca roku - i potem robie badania hormonalne i badania nasienia a potem zobaczymy...
Julia0903 - dopisz do staraczek

chyba ze tu trzeba spelniac jakies kryteria jeszcze.
Jeszcze mam takie jedno pytanie - czy ogólnie brak miesiaczki moze byc spowodowane jakąś infekcją? bo czuje ze mi "tam" ciągle cieplo... i ogolnie moja szyjka macicy miękka, wosoko i zamknieta...