Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zobaczymy co się z tego bladziochach "wykluje" @ czy nie ... a my jeszcze na fajerwerki pojechaliśmy bo pokaz był ... i juz nie wiem jak się nazywam .... padam
A u mnie wszystko ok: testy owu jeszcze po 10:00 negatywne ale juz o 17:00 pokazaly dwie grube kreski potem kolo 21:00 juz testowa grubsza od kontrolnej czyli testy pozytywne było <3 o 22:00 mam nadzieje ze zdazylismy i dobrze ze jutro sobota rano trzeba bedzie powtorzyc
dziwnie mi tak pisac bo maz moj siedzi i ciekawski patrzy co my tu piszemy moze dotrze do niego ze nie tylko ja tak sie nakrecam... bo juz dzisiaj mial mnie dosc troche z moim narzekaniem ze owu mi nie wychodza powiedzial zebym mu nie mowila kiedy co i jak bo czuje sie jak byk rozplodowy hehehhe
Mimo to i tak ciekawski bo jak powiedzial "jak sam zapytam i jestem ciekawwy to co innego"