Magdalena09
Fanka BB :)
My zaczęliśmy jeść przedwczoraj tak jak tu dziewczyny pisały po 3-4 dziennie. zobaczymy [emoji3526]Właśnie przyszedł mi cały kilogram orzechów brazylijskich [emoji3526] Od dzisiaj zaczynamy jeść
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My zaczęliśmy jeść przedwczoraj tak jak tu dziewczyny pisały po 3-4 dziennie. zobaczymy [emoji3526]Właśnie przyszedł mi cały kilogram orzechów brazylijskich [emoji3526] Od dzisiaj zaczynamy jeść
Nooo to smacznego!Właśnie przyszedł mi cały kilogram orzechów brazylijskichOd dzisiaj zaczynamy jeść
Właśnie zastanawiam się po ile ale chyba zaczniemy od 3 na dzieńMy zaczęliśmy jeść przedwczoraj tak jak tu dziewczyny pisały po 3-4 dziennie. zobaczymy [emoji3526]
Test owu sprawdzasz do 1 pozytywnego potem nie, bo ciagle moze byc. Takze pierwszy sie liczy. Owu mogla wystąpić nawet w ciagu 12h a do 48 maks. Takze spokojnie.Dziewczyny test owulacyjny pozytywny w sobotę popołudniu stosunek wieczorem następnego dnia rano tez pozytywny wieczorem już kreska bledsza się wydaje dziś rano test negatywny czy wystąpiła mogła wystąpić owulacja w ciągu tych 24 h ? Nie za krótko ten test pozytywny ? Innym utrzymują się dwie kreski nawet do dwóch dni
czyli jest szansa na to ze mogło się udać ?Test owu sprawdzasz do 1 pozytywnego potem nie, bo ciagle moze byc. Takze pierwszy sie liczy. Owu mogla wystąpić nawet w ciagu 12h a do 48 maks. Takze spokojnie.
Pewnie, ze tak. Jesli uprawiałaś seks w okolicy owu pewnie ze mogloczyli jest szansa na to ze mogło się udać ?
Ja tez i maz tez wcinamyMy zaczęliśmy jeść przedwczoraj tak jak tu dziewczyny pisały po 3-4 dziennie. zobaczymy [emoji3526]
Ciekawe czy faktycznie pomagają, czy któraś z was stosuje już dłuższy czas? Po jakim czasie były widoczne jakieś efekty?Ja tez i maz tez wcinamy [emoji1645] [emoji1645] [emoji1645]
tak do 4 dziennie trzeba
No my już parę miesięcy jemy te brazylijskieWłaśnie przyszedł mi cały kilogram orzechów brazylijskichOd dzisiaj zaczynamy jeść